Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Biz westham la anlaşalı kaç gün oldu abi ? 20 gün rahat olmuştur. Olmasa westham dan ztn bi açıklama gelirdi adamlarla anlaştıgımız bariz belli. Ya peki bu feghouli denen topcu ile 20 gündür neden anlaşamıyoruz demekki adam aşırı bi para istiyor. Hangi paragözler bu zamana kadar başarılı olmuş ? Adamın derdi gs değil adamın derdi para bu yüzden bu adamdan midem bulanıyor çünkü cılkı çıktı.

Yanlis bilmiyosam selcuk 2,7 aliyo. Adam da bizdeki piyasayi az cok biliyodur ister yani babasinin hayrina oynamiyo. Turkiye gibi bi lige gelecekse cok para ister .Benim asil merak ettigim bu adamin neden ispanya,Almanya v.s liglerden talibi yok piyasasi olan bi futbolcu sadece rennes soylentileri vardi.

0485fb824b2707240c3cfc8ab9d72f04.jpg

Kimi isterdiniz bos yerlere

Yanlis bilmiyosam selcuk 2,7 aliyo. Adam da bizdeki piyasayi az cok biliyodur ister yani babasinin hayrina oynamiyo. Turkiye gibi bi lige gelecekse cok para ister .Benim asil merak ettigim bu adamin neden ispanya,Almanya v.s liglerden talibi yok piyasasi olan bi futbolcu sadece rennes soylentileri vardi.

Aynen bide o var bu adam madem bu kadar iyi niye 1 aydır hiç bir talibi yok oda düşündürücü

Badou bize gelir. Vereceğimiz yıllık ücreti görünce kulübün kapısında yatar beni yollayın diye

Son düzenleme:
Türkiye'ye gelen oyuncu para için geliyor zaten. Göz önünde olmayan bir lig, yurtdışında yayıncısı yok. Zaten çoğu gelen kendi takımında gözden düşmüş +29 yaş ve üzeri oyuncular. Ne için gelecekler ki? Para+deli taraftar ilgisi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt