- 2 Temmuz 2011
- 137.921
- 58.801
- 5.488
sadece atalay degil recep ve yunus da abartılacak kadar var.çünkü oyun görüşleri ve zekaları yüksek.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
eyvallah dostumyeni avatarın hayırlı olsun melih..![]()
@AliNaciKucuk
Eğer Lucescu mu yoksa Fatih Terim mi arasında kalınırsa iş o boyuta gelirse, bence bu sorunu yanıt net Fatih Terim... Öyle olmalı bence...
denizliden olması gerekAtalayı Terim aldırmıştı dimi Antalya dan mıydı?
F8331 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Yılmaz Vural: "Halk Milli Takımın başına benim geçemimi istiyor. Referandum yapılsın millet beni seçer."
ulan şu adamı görün be![]()

O zaman Antalya dan Taylan diye bi çocuk konuşuluyordu o zaman. Bilgin var mı o çocuk hakkındadenizliden olması gerek
15 mi olacak yeni? 16 olacak zannediyordum. İki sene beklesin o vakit.
U17 kadrosuna alınmış ama galiba. Dün u17 takımın resmini paylaştı resmi akademi twitter adresimiz.
O zaman Antalya dan Taylan diye bi çocuk konuşuluyordu o zaman. Bilgin var mı o çocuk hakkında
Bu bütün u17 daki oyuncuları fatih terim topladı zamanında scout ekibi ile birlikte.Atalayı Terim aldırmıştı dimi Antalya dan mıydı?
Sondu. 3.ligde oynuyor diye biliyorumO zaman Antalya dan Taylan diye bi çocuk konuşuluyordu o zaman. Bilgin var mı o çocuk hakkında
Fatih Terim'in yardimcilari Hasan Sas ve Elmander olsun