Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
O hazırlık maçları arasındaki farkı oluşturan başkanlardan çok Terim'dir. O takımları Terim'den başkası ikna edemezdi o dönemde. Adamın hakkını teslim etmek lazım.

HSV, Denswil icin 6 milyon euro teklif etti. Club Brugge 7 milyon euro istiyor. [Het Laatste Nieuws]

Tudor+Lucescu uyumlu çalışabilir. Lucescu'nun direkt teknik direktör olarak gelmesi yerine, yetiştirebileceği taktiksel olarak kendisine yakın bir hoca ile çalışması daha mantıklı olabilir. Luce yaşlandı ve artık kazanmak istediği fazla bir şey kalmadığı da aşikar eğer isterse bu saatten sonra mentorluk rolü onun için de takımımz için de son derece mantıklı bir hamle olabilir.

Tudor tüm Karabüklülerin ahını aldı gün yüzü görmüyor yarın bir gün Terim gelirse oda Tudor'un ahını alır olan bize olur

Ya birisi de cikip neden demiyor Terim bizi birakip giderken iyidi.. Zaten neler olduysa ondan sonra olmadi mi? Bu butun gidisatin sorumlusu Terimi nasil geri istiyorsunuz anlam veremiyorum. Ben istemiyorum Terimi (en azindan simdilik) gelecekse Luce gelsin

Tudor tüm Karabüklülerin ahını aldı gün yüzü görmüyor yarın bir gün Terim gelirse oda Tudor'un ahını alır olan bize olur

Böyle saçmalıklara inanmayın yav. Sen adam gibi bir kadro kurduktan sonra isterse tüm Hırvatistan ve Karabük toplanıp beddua etsin hiçbir şey olmaz.

Tudor istifa edebilir bunu da buraya ilk ben yazayım süreci iyi takip edin en azından benim duyduğum istenilen bu şu anda...Lucescu işi bilerek duyurulup medyaya servis ediliyor...bunu paylaşma nedenimde yapılanı gayri ahlaki bulmam ve yönetimin karar almaktan çekinen iş bilmez tavrı , bu arada yönetimin içinde derin fikir ayrılıkları var ilerleyen süreçte ben demiştimciler yönetimi yalnız bırakabilir...şimdilik sağa sola fısıldıyanlar var ama sorun büyüyecektir... bu mesaj burada kalsın

Böyle saçmalıklara inanmayın yav. Sen adam gibi bir kadro kurduktan sonra isterse tüm Hırvatistan ve Karabük toplanıp beddua etsin hiçbir şey olmaz.

adam yönetimi zayıf bir hoca olduktan sonra kurdugun kadronun önemi yok.

igor da fernando-feguli-belhanda-gomiz gibi oyuncuları yönetecek çap yok.

El Mundo Deportivo: Galatasaray, Arda Turan için Barcelona'ya 1 yıllık teklif yaptı

devrim zengi‏ @devrimzengi79

DEV BULUŞMA....! DURSUN ÖZBEK VE FATİH TERİM FLORYA' DA BULUŞTU...TOPLANTI AZ ÖNCE BITTI.. GELISMELER MEKAN ADI HEPSI ILERLEYEN SAATLERDE..

YER : FLORYA MEKAN: KAŞIBEYAZ SAAT : 2.30 ÖZBEK VE TERIM BULUŞTU...TOPLANTI 3 SAAT SÜRDÜ..TUDOR'UN ÜSTÜNDE SPORTIF DIREKTORLUK DAHIL.....

HER ŞEY KONUŞULDU...SONUÇ OLARAK TERIM TEK BAŞINA YETKILI ANAHTAR TESLIM ANLAŞMA SAĞLANDI...BİR KAÇ GÜN İÇİNDE FLORYADA GÖRÜRSÜNÜZ..

DEVRIM ZENGI...IMZAMI ATTIM DAHA NE OLSUN..☺
Cihat Yılmaz @cihatyilmazz
@devrimzengi79 adlı kullanıcıya yanıt olarak
kaynak var mı ?

HAYATINDA BİR KEZ OLSUN DOĞRU SÖYLE BAŞKAN..MERTÇE DÜN GECE KAŞIBEYAZ DA BULUŞTUK DE..İNSANLAR GERÇEĞİNİ ÖĞRENSİN..LÜTFEN SAYIN BAŞKAN..

ft gelirse tudoru arabistana sutlayabiliriz

tudora uzulecem ya ıyı adamdı. keske yardımcılıgı fılan kabul etse 3 4 sene hodjamdan bıseyler ogrense

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt