Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
fatih terimin kavga ettiği adam ve aziz yıldırım
Ekli dosyayı görüntüle 17396
Hiçbir şey bilmiyor bu eleman.Önümüzdeki günlerde Fatih Terim ile Dursun Özbek görüşecek.
Askinates
Paraya ihtiyacın mı var Allahsız Citytransfere burnu havada yaklaşan osmanlıspor yönetimi "araya giren hatırlı kişiden" ötürü yelkenleri suya indirmişe benziyor. yakın zamanda gelişmeler olacak gibi.
![]()
![]()
(quakerboy - 27 temmuz 2017 11:28)![]()
fegouli:galatasaray'ın kendisine sunduğu sözleşme koşullarını kabul ettiğini bildirmiş. iş ıslak imza aşamasında.
![]()
![]()
(quakerboy - 27 temmuz 2017 11:22)![]()
fernando: oyuncu ile kesin bir anlaşma sağlandı. yıllık olarak talep ettiği 3 milyon euro civarında (bonuslar vs.dahil) el sıkışıldı.
bonservis için kapıyı 10 milyon euro'dan açan manchester city son olarak 7 milyon euro'ya düşmüş durumda. daha da düşeceklerini düşünüyorum. sözün özü transferin bitmemesi için bir neden yok. biraz zamana bakıyor.
![]()
![]()
(quakerboy - 27 temmuz 2017 11:24)![]()
got herifLevent Nazifoğlu:"Mehmet Özbek her hafta gelip SNEİJDER'i gönderin,oynatmayın!" dedi.
(Radyospor)
Yalnız fena iteledik ha.
ben güveniyorum buna diğerlerine kiyaslaHiçbir şey bilmiyor bu eleman.
Adam mariano yu bir ay önce yazmış daha mariano nun m si piyasada yokken.Hiçbir şey bilmiyor bu eleman.
Oooo reis nerelerdeydin.bir kere fernando acil ihtiyaç ! ndiaye yi alalım bize yeter derlerse ayvayı yeriz ! ne pahasına olursa olsun fernando alınmalı ağzımıza mıçıldı 3 senedir orta sahanın rezaletliği yüzünden topu alan direk defansla karşılaştı muslera bile gözümüze çok gol yiyen kaleci gibi gelmeye başladı orta saha rezaleti yüzünden ! en kritik transfer fernando onu almazsak alınacak tüm oyuncuların bir anlamı olmaz !
Terim gelirse güzel bir 4-4-2 yaparız.
![]()
GSC App VIP Edition 1.0 ™
Nerde bi Anadolu çomarı var onu beğeniyorsun ha...Gomisin yanında Riad Bajiç iş yapar
futboldan soğudum arkadaş kasaba takımı olduk ! terim istifa edince ulan acaba mı diyerek bir silkindim !!Oooo reis nerelerdeydin.
Her şey güzel olucak inşallah renktaş. Bugünler de geçer...futboldan soğudum arkadaş kasaba takımı olduk ! terim istifa edince ulan acaba mı diyerek bir silkindim !!
Şükrü Küçük düşünme; büyük düşün !Gomisin yanında Riad Bajiç iş yapar