Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yahu Ndiaye Ndiaye diye dilleyip duruyorsunuz, heriflerin çektiği fiyat ortada. Bu şerefsizler azıcık parlayan oyuncusuna fahiş fahiş fiyatlar çekiyor.
He adamlar da salak zaten senin dediğin gibi 3-4M'a a bırakacaklar en iyi oyuncusunu.

Dünyada oyuncu mu kalmadı. Bir de 3-4M'u ufak para gibi görüyorsunuz ya ona ayar oluyorum. Belçika-Fransa ne Bahiç midir ne zıkkımın dibiyse onu cebinden 10 defa çıkaracak potansiyel kaynıyo...

Bir de 18-19 yaşında olsa OK diyeceğim. Herif 23 yaşına gelmiş oynadığı en iyi takım Konya be. Bu adamı nasıl GS'ın forveti olarak yakıştırıyorsun?

Şu kafanızı biraz Zonguldak sınırlarından çıkarın...

Çünkü oyuncuyu oynadığı takıma göre değil de oyuncunun kalitesine göre yorumluyorum

Anadoluda oynayan her oyuncuyu kötü sanıyorsan bunu cahilliğine ve yaşına veriyorum.

Belçika-Fransa ne Bahiç midir ne zıkkımın dibiyse onu cebinden 10 defa çıkaracak potansiyel kaynıy

Bildiğin birisi varsa söyle, tartışalım. Ezbere yorum herkes yapabilir.

Dursun basgan çikarip masaya vuracak heralde.. 400 000 tazminati

S.A

pWMLPJ.jpg

sergen duyumcu girişi yaptı patlat haberleri hadi sergio :D

Bugün gazetede yazdık detayları.. Fernando 3 senelik anlaşma.. yıllık 3 milyon euro.. kulüpler arasındaki bonservis için fark 1 milyon euro

nevzat

Çünkü oyuncuyu oynadığı takıma göre değil de oyuncunun kalitesine göre yorumluyorum

Anadoluda oynayan her oyuncuyu kötü sanıyorsan bunu cahilliğine ve yaşına veriyorum.

Bildiğin birisi varsa söyle, tartışalım. Ezbere yorum herkes yapabilir.
Yaş artmakla budalalık eksilmez Şükrü.

Bi ara geremi vardı gemçlerbiriğinde.
Adamı real madride gitmişti.

Ama karşı çıkan arkadaşları da hak vermek gerekir. Çok dilimiz yandı bu ligimizde ki Transferlerden

Zaten fazla para ödememek lazım bu tarz transferlere, ancak Bajiç için 3-4m artı bir kaç çöp değer.

Kim bilir genç kardeşimiz kante leicestere transfer olurken bu transferle ilgili ne entelektüel yorumlarda bulunmuştur.

Nazifoğlu: "Transferleri Mehmet Özbek ve oğlu YouTube'dan izleyerek yapıyorlar. Cavanda'yı, Lazio'daki kliplerinden izleyerek aldılar."
Youtube videolarında müthiş olan Dembele'yi beğenmeyip, Cavanda'yı beğenmiş

Mehmet Özbek'in oğlu aşırı gerizekalı biriymiş

Özbek ailesinde genetik herhalde amcası ve babası da geri zekalı bu çocuğun

Akıl yaşta değil baştadır.

Beyin boş olunca yaşın önemi olmuyor.

sent via GSC

lutfen konuyu ilginc tartismalarla rehin almayalim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt