eskiden arsenallerle real madridlerle hazırlık maçı yapıyorduk şimdi eskişehirlerle rizelerle. maçası yemiyor tabi hırdavatın rezil bi hoca olduğu nekadar geç ortaya çıkarsa onun için okadar kardır
Abi gerçekten abartmıyor musunuz ya? Şuan ki kadrodan ne beklentiniz var ki Allah aşkına teknik direktörü suçluyorsunuz. Demek oluyor ki ciddi ciddi siz kadromuzu beğeniyorsunuz ki, oyuncularımızın takımın altını oymadığına dürüstlüğüne inanıyorsunuz ki suçu hoca da buluyorsunuz?
Nabıyo bu hırdavat Muslerayı forvette mi oynatıyor? Bu ağzına tükürdüğüm eski kadrodan ben 1 muslera hariç süper ligin 18. takımına yazacak birtane oyuncu bulamazken siz messileri mi görüyorsunuz sahada?
Eyyy GSC FORUMU yapılan 4 transfer var hangisini beğenmiyorsunuz????? 4+1 muslera 5 oyuncudan beğenmediğiniz var mı?5e 11 oynanan maçtan ne bekliyorsunuz hocadan? O 5 in yanına fernando gelecek beğenmiyecekmisiniz 6! Ciguli gelecek beğenmicekmisiniz 7! Selçuğun yanında beğenmediğim Ndiye gelecek 8! Bir de sol bek sol açık gelirse hangi oyuncuları beğenmiceksiniz?
Bu beğendiğiniz oyuncular bir araya gelince beğendiğiniz oyun ortaya çıkmayacak mı? Hee o zaman adamın oyuncuları iyi oynatmadığını değişmesi gerektiğini söyleyin de anlayım!
BU KADAR KENDİNİZE ÇELİŞMEYİN! 11 E YAZACAK BİR TANE OYUNCU YOK DEYİP TUDORA SALLIYORSUNUZ YA SİZİ ESEFLE KINIYORUM! O beğenmediğiniz oyuncuların hangisini Tudor aldırdı yada alınmasına rıza gösterdi??? Tudorun aldırdığı yada alınmasına okey dediği hangi topçuyu beğenmiyorsunuz?
EYYY GSC ailesi benim kavga ettiğim canım ailemmmm siz değilmisiniz Tudor'u twitterda TT yaptırıp 3 gün getirten!!! Şimdi başka neyin TT leriyle uğraşıyosunuz? Terim orda gitmedi, Galatasaray ile Milli Takımdan başka kimse kahrını çekmez zaten başka takıma gitmez gidemez. Şu transferler gelsin bir bu adama 5 maç şans tanıyın. Beğenmiyorsanız 400bin euro gönderirsin terim kenarda yeşilleri saymak için gelir zaten. Tam kamera kendisine bakarken havalı duruşlarından yapar rahat olun! Sözde lafını esirgemeyen adam şikeyle alakalı yine tek kelime etmez sizin kahramanınız olur. Milli takım vatan millet sakarya diyerek çağırıyorsa beklenilmez gidilir deyip, Yılda telafuz edemediğim astronomik ücreti alır yine rahat olun.
Ben de Fatih Terim'in şuan federasyona kinleştiğini düşünüyorum ve sırf bu yüzden başarılı olma ihtimalini yüksek görüyorum. Ki transferleri kendisi yapmadı ve doğru transferler yapılıyor. Başarı şansı gözümde daha da yükseldi. Ama artık günü kurtarıp 2 sene sonra yine dökülmeye başlamayalım. Küçücük bir ihtimal varsa bile güzel bir yapının kurulup devam etmesi adına şu çapsız Tudor'a azıcık çap tanıyın. 5 maçççç! Evet ismini telafuz edemediğim takıma yenildik, ama futbol futbolcuyla oynanır. Trilyonları kazanıp takımının kuyusunu kazıp kazıp teknik direktör yiyen futbolcu diye geçinen brütüslerle değil!
Ne diyorum kime diyorum ki, ciddi ciddi oturup düşünseniz, tarafınızı bıraksanız söylediklerimin içinde katılmayacağınız tek bir yok eminim. Galatasaray a karşı gurur yapılmaz. Söz konusu Galatasaray sa gerisi teferruattır!
Dursun için ne söylerseniz imzamı atarım, bu seneki bu güzel transferlerin sebebi de Dursun değil Cenk Ergün. Yatsın kalksın şuan hala koltuğundaysa Cenk Ergün'e borçlu.
Artık birlik olup gereksiz şeylerle uğraşacağımıza şurdan yazdıklarınızla hergün transfer haberleri çıkartıyorsunuz. Çoğu duyumcu geçinen sizden haber çalıyor. Birlik olalım hergün transfer konusunu TT yapalım. Hergün Dursun'u istifa yı TT yapalım ki embesil gitmemek için transferleri daha da ciddiye alsın....
ALLAH AŞKINA DİYORUM VE SUSUYORUM.