- 12 Temmuz 2009
- 60.907
- 24.276
- 3.138
Meloyu keske hic gondermeseydikde boyle Fernando felan ile hic ugrasmasaydik. Allah sizin bin belanizi versin Dursun ve Co.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Meloyu keske hic gondermeseydikde boyle Fernando felan ile hic ugrasmasaydik. Allah sizin bin belanizi versin Dursun ve Co.
Kaleci Neuer olsa bu defansla her macda gol yer uzulmeBi takım hazırlık resmi her maç gol yermi ya ali ece mü ne söyledi son 150 maçın 120 tanesinde gol yemişiz ve kaleci muslera
bugun benimkinle bulusdum sergenbenim kız bana mesaj atana kadar hiç bi transferimiz gelmeyecek arkadaşlar
benim kız bana mesaj atana kadar hiç bi transferimiz gelmeyecek arkadaşlar
bende darbeyi yedim sergen,ne yapacağız böylebenim kız bana mesaj atana kadar hiç bi transferimiz gelmeyecek arkadaşlar
Bu sinan neden gidemedi hala herşey mi yavaş işler bir takım da anlamıyorum. Ligi rezil biryerde bitirmişsin ilk maçın da köy takıma elenmişsin ve lig başlayacak hala herşey aynı hatta güç bile kaybettik ve YÖNETİM hala o koltukta oturuyor. Bu dursun da inan kıraç ve hayri kozak 'ın vs kasetleri mi var acaba?
Terim gelse selçuk 11 yüzü göremez bundan eminim
Belhanda, Gomis ve maicon arka arkaya açıklanmıştı yüksek ihtimal ndiaye, fernando ve feghouli de arka arkaya açıklanacaktır 4 gün içinde 3 transferi indirirler sonuçta yola çıkarken 2 nci uçak operasyonu diye çıkmışlardı onun için bekletiyorlardır
basarisiz olup Galatasaraya geri dönebilmek icin. Aslan hocamMilli takımda hangi sebepten dolayı Selçuku ve yeteneksiz Ozanı sürekli oynatıyordu peki?
Milli takımda hangi sebepten dolayı Selçuku ve yeteneksiz Ozanı sürekli oynatıyordu peki?