Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Meloyu keske hic gondermeseydikde boyle Fernando felan ile hic ugrasmasaydik. Allah sizin bin belanizi versin Dursun ve Co.

09d744e8d7ef870333e1e662e4118c8f.jpg

benim kız bana mesaj atana kadar hiç bi transferimiz gelmeyecek arkadaşlar

transferlerin gerçekleşmesi için bazı arkadaşlar 1 ay falan ceza almalı sanırım

-------------------------Muslera---------------------

Mariano-------Maicon-----Denayer--------Linnes

---------------------Fernando----------------------

Feghouli------Ndiaye-------Belhanda-----Rodriguez

--------------------------Gomis-------------------------

Normal şartlarda şu kadro baya iyi ve net olarak bu ligin üstünde ama iş bilmez yönetimimiz ve işlevsiz teknik direktörümüz sayesinde alacabileceğimiz max sonuç 3.lük olur

pazartesi yine hazırlık maçı varmış yayın yine belli dğil en azından dsmart verse de izlesek

Bu sinan neden gidemedi hala herşey mi yavaş işler bir takım da anlamıyorum. Ligi rezil biryerde bitirmişsin ilk maçın da köy takıma elenmişsin ve lig başlayacak hala herşey aynı hatta güç bile kaybettik ve YÖNETİM hala o koltukta oturuyor. Bu dursun da inan kıraç ve hayri kozak 'ın vs kasetleri mi var acaba?

Bu sinan neden gidemedi hala herşey mi yavaş işler bir takım da anlamıyorum. Ligi rezil biryerde bitirmişsin ilk maçın da köy takıma elenmişsin ve lig başlayacak hala herşey aynı hatta güç bile kaybettik ve YÖNETİM hala o koltukta oturuyor. Bu dursun da inan kıraç ve hayri kozak 'ın vs kasetleri mi var acaba?

sinanı geç de jong,cavanda,hakan falan bile takımda hala

Galatasaray için hazırlık maçı bile organize edemeyecek adamlar kulüp yönetiyor. Bu kulübün değerleri daha ne kadar zedeleneceK?

Terim gelse selçuk 11 yüzü göremez bundan eminim

Belhanda, Gomis ve maicon arka arkaya açıklanmıştı yüksek ihtimal ndiaye, fernando ve feghouli de arka arkaya açıklanacaktır 4 gün içinde 3 transferi indirirler sonuçta yola çıkarken 2 nci uçak operasyonu diye çıkmışlardı onun için bekletiyorlardır

Belhanda, Gomis ve maicon arka arkaya açıklanmıştı yüksek ihtimal ndiaye, fernando ve feghouli de arka arkaya açıklanacaktır 4 gün içinde 3 transferi indirirler sonuçta yola çıkarken 2 nci uçak operasyonu diye çıkmışlardı onun için bekletiyorlardır

Diaye otobüsle gelir. 10m bulacak gelirse bi yerden kısmamız lazım.

Milli takımda hangi sebepten dolayı Selçuku ve yeteneksiz Ozanı sürekli oynatıyordu peki?

Ozanı neden oynattığı belli menajer mevzusu bence yanlış anlaşılma olmasın terimci falan değilim hatta çok sevmem ama kendisi geçen geldiğinde serveti sabriyi hakan baltayı falan çat diye kesmişti terim bu selçuka dayanamaz bence

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt