Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ndiaye'nin başarısız olabileceğini sanmiyorum . Formdaki selcuk inan'in zamanlarindan daha yetenekli becerikli bi oyuncu bence.
Basarili olur

Bir de baya yabancı oyuncu sayısı arttı
Ama maalesef belli nedenlerden dolayı 2-3 iyi türk oyuncu da lazım... İlk11 / Yedekler için.

Böyle bir kadro kurulursa, Şen'e kimse laf etmez.

______________Muslera
Mariano___Maicon_Serdar___Scout
______N'Diaye_Fernando_Belhanda
______Feghouli__Gomis__Şen

Baya dinamik ve tempolu bir takım oluruz.
Gomis +20 Gol atar.

GSC App VIP Edition 1.0 ™

Bir de baya yabancı oyuncu sayısı arttı
Ama maalesef belli nedenlerden dolayı 2-3 iyi türk oyuncu da lazım... İlk11 / Yedekler için.

Böyle bir kadro kurulursa, Şen'e kimse laf etmez.

______________Muslera
Mariano___Maicon_Serdar___Scout
______N'Diaye_Fernando_Belhanda
______Feghouli__Gomis__Şen

Baya dinamik ve tempolu bir takım oluruz.
Gomis +20 Gol atar.

Rdas garry bilmiyorum ya boş bence. Hızlı falan ama bir yere kadar.. hızını + ya dönüştüremiyor ne bileyim bi çalım atarsin orta kesersin içe kat edersin falan yapmıyor adam bunlari. Sadece koşuyor. Komisyon transferi resmen. Volkan bursadayken falan iyiydi baya, ligide biliyor zaten daha iyi olur 1 sezon idare eder solu. fenerde kötü olmasinin sebebi bitiricilikte çok sıkıntı çekti baskıyı kaldiramadi pek ama pozisyona sokuyordu takimi. Volkan faydali olur her ne kadar bircok defosu olsada eldekilerden iyi

Ya sokarim transfere bana imparator Fatih Terim'i getirsinler baska bir istegim yok

yerli kaleci
solbek
solacık
forvet
s-e9d1aa6891738138b10160879eacc6012c81e996.gif

Dursun Özbek'ten Selçuk İnan'a "Takımdan ayrılmayı düşünürsen sana her türlü kolaylığı yapmaya hazırız" Selçuk ise kalmak istiyor. (Fotomaç)

Kesin yasanmistir

Ulan bi sezon basini da normal bir sekilde gecirelim

Ilk önce Sneijder krizi simdi de Td belirsizligi,sezon baslamadan bitirmek icin elinden geleni yapiyor yönetim

N'Diaye nin

( A ) Oyun görüşü / Oyun kurma
( B ) Kısa / Uzun Pas atma kabiliyeti

Nasıl ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt