Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu feghouli gösterip vermeyenlerden
Sakatlanmış yatar bu transfer
Umarım alternatifi hazırdır

Lucesku konusunda klupten yeni aciklama yapilmis olumlu bakiyor diye dogrumudur acaba

LG-D802 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

http://tr.beinsports.com/haber/galatasaraydan-flas-lucescu-aciklamasi bence olumlu yaklaşması tam facia adamı teknik direktör olarak getirmiyoruz.Futbol direktörü olucak.Transfer sezonu bitmek üzere bu adam gelicek bizim takımı seyredecek eksiğine gediğine karar vericek sonra transfer yapmaya çalışacak ki ağustosta transfer yapmaya kalkarsan takımlar elinde kalan oynatmadığı oyuncuları kakalamaya kalkar.Bir de şu var gündemde olan feghouli,fernando,ndiaye gibi oyuncuları beğenmedim derse ne yapılacak.Bir şey daha var lig başlayıp 2-3 maç sendelersek tudor u kovup oğlunu getirirse ne yapacağız kafamda deli sorular.

Levent Nazifoğlu: Lucescu hamlesinin nedeni Fatih Terim’in önünü kesmek. Kurnazlık yapıyorlar. Şark kurnazlığı. (Radyospor)

Avrupa'dan elenmiş
Transferleri yarım yamalak
Geçen sene ki takımın aynısı ile sezona başlıyoruz allah belanı versin 3 senemizi çaldın

Juventus Valenciali Cancelo icin 17 Milyon + Lemina'yi önermis.

İşlerin yolunda gitmediğini başakşehir kulübünden anlayabilirsiniz

Adamlar bütün transferlerini tamamlayıp ligin en hazır takımı oldular. İşte iyi yönetim işte vizyon budur.
Şu an bize içerde dışarda ders verirler

su an transferle ilgilenen tek bir yonetici oldugundan bile emin degilim, hala 4-5 transfer bekleyenler var.
belki m.ozbek evde ogluyla youtube'da futbolcu videosu izliyordur o kadar

Feghouli haberi eski. Oyuncu fransaya gidicek denmiş. Bizimkilerin fransada görüştüğü günle aynı cenk ergün açıklamıştı.

YouTube

Yorumlar

Bir Beşiktaşlı olarak Sneijderin gitmesine çok üzüldüm. Onca Video editledim ve daha önce böyle birşey görmedim...Sneijderin nerdeyse her Golü efsaneydi. Galatasaray Yönetimi malesef onun değerini bilemedi. O böyle gitmeyi hak etmedi

Beşiktaşlıyım ben bile duygulandım bu adam bunu haketmedi

beşiktaşlı olarak fena bir şekilde duygulandım

Fenerbahçeli olarak üzüldüm yaa

Fenerli olarak cok uzuldum yav amk. Onu gonderenin amini sikim gotunu sikim anasini gotunden sikim

Ülkemizde kaliteli oyuncuların kıymeti bilinmiyor buna sneijder, alex gibileri dahil sayamadığım daha çok büyük isim var.

23 yaşında hüngür hüngür ağlıcağım aklımın ucundan geçmezdi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt