Ercan Kinay
Cezalı
- 10 Şubat 2016
- 18.803
- 3.724
- 868
Fanatik haberi eskimi renktaşFeghouli haberi eski. Oyuncu fransaya gidicek denmiş. Bizimkilerin fransada görüştüğü günle aynı cenk ergün açıklamıştı.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Fanatik haberi eskimi renktaşFeghouli haberi eski. Oyuncu fransaya gidicek denmiş. Bizimkilerin fransada görüştüğü günle aynı cenk ergün açıklamıştı.
Bi bitmedinizYouTube
Yorumlar
Bir Beşiktaşlı olarak Sneijderin gitmesine çok üzüldüm. Onca Video editledim ve daha önce böyle birşey görmedim...Sneijderin nerdeyse her Golü efsaneydi. Galatasaray Yönetimi malesef onun değerini bilemedi. O böyle gitmeyi hak etmedi
Beşiktaşlıyım ben bile duygulandım bu adam bunu haketmedi
beşiktaşlı olarak fena bir şekilde duygulandım
Fenerbahçeli olarak üzüldüm yaa
Fenerli olarak cok uzuldum yav amk. Onu gonderenin amini sikim gotunu sikim anasini gotunden sikim
Ülkemizde kaliteli oyuncuların kıymeti bilinmiyor buna sneijder, alex gibileri dahil sayamadığım daha çok büyük isim var.
23 yaşında hüngür hüngür ağlıcağım aklımın ucundan geçmezdi
Fanatik haberi eskimi renktaş
Volkan Şen
Feghouli
Fernando
Ndiaye
Hayırlı olsun diyelimmi
SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Dur gideyim haberin altına biraz söveyimKaynak dış basın o haberde 3 gün öncenin haberini bugün vermişler. 3 gün önce Fransada cenkle görüştüler ya o zamanın haberi o.
Arif UluVolkan Şen
Feghouli
Fernando
Ndiaye
Hayırlı olsun diyelimmi
SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Maçı 720p izledim şimdi mariano iyiymiş![]()