Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Moting kesinlikle sola düşünülmeli
Bu Burdisso bizim eski eleman değil dimi?

giubilation_burdisso_inter_v_reggina_2008_7098871.jpg

Tremounilas'ta müzmin sakat hiç bulaşmamak lazım

Feghouli mi sakatlanmış? Birkaç sayfa önce birkaç kişi yazmış?

Beni Galatasaraya yollamazsaniz kendimi sakatlarim demis, bizim Tursuda isi agirdan aldigi icin WHU nin yonetimi zorluk cikariyor galiba diye dusunmus ve 'kaldirmak' isini goren hayati kasini sakatlamis... Artik 6 ay kaldiramayacakmis

Not: Saka saka eski habermis galiba

Bunlar kimseyi alamaz. Uc aydır bir feguliyi alacaklar. Iki güne bitiyordu sözde.

Hafta sonu feguli açıklanacak diyen bir arkadaş vardi,westham kampından ayrıldığına göre Fransa'dan bizim kampa Avusturya ya katılır.

LENS BID REJECTED

Sky sources understand Sunderland have rejected a bid from Besiktas for Jeremain Lens.

The Dutch international winger, who arrived in an £11m move from Dinamo Kyiv two years ago, spent last season on loan at Fenerbahce.

We understand Sunderland would be willing to sell the 29-year-old, but the offer fell short of their valuation.

Sunderland besiktas'in teklifini reddetti

Beceriksiz yönetim ruhsuz yönetim hani ulan transferler nerde ? Gene daraldım of

Bu ne yaw bu hafta hani Feghouli Fernando Ndiaye belli oluyor, Sinan Gumus satiliyordu?

Hicbir gelisme yok. TD acisindan Luce Terim haberleri de yok. Basiretsizlik de bir yere kadar, Dursun Ozbek hakikaten ajan sanirsam.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt