Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Fernando, Feghouli, Avusturya kampına katılacak.Resmi açıklamalar kısa süre içinde. Reges'te anlaşma 5.25 Milyon €'da sağlandı. -beIN Sports

hadi iyi günler

feghoulinin kamptan ayrılmasını bile baska yere cekip takıntı eden arkadaşlar var.Allah kolaylık versin size.
pozitifliginizi takdir ediyorum ancak 40 gundur ayni haberi veren bir kaynagin 41. gun de ayni haberi vermesi ne kadar haber degeri tasiyor sizce ?

Forum kuralları çerçevesinde aşırı argo konuşmak, küfür, küfür imaları ve küfür kısaltmaları ceza sebebidir lütfen bu konuda özen gösterelim.

Her transfer döneminde olduğu gibi bu transfer döneminde de sahte duyumcular, kolpa haberciler olacaktır. Forum yönetimi olarak bunlara asla müsade etmeyeceğimizi, kaynaksız transfer haberi/duyumu paylaşan üyelerimize uyarı, tekrarında 1 günden başlayan sürelerde MYC vereceğimizi bilmenizi isterim. Ayrıca konu içerisinde alakasız resim, video vb. görsel paylaşanları 1 Gün MYC veya konudan uzaklaştırmak gibi yaptırımlara tabi tutacağımızı bilmeniz gerekmektedir.

Üyeleri kandırıp konuyu provoke edenler ve üyelere hakaret edenlerde gerekli cezaları alacaktır.

Dipnot : Her yeni üye olan kişi kuş değildir. Şüphelendiğiniz üyelikleri PM ile yönetime bildiriniz lütfen.

Feghouli bitti beyler relax

Ali Naci canli yayininda hayirli olsun demisti, west ham ile alacaklarini halledip istanbula gelecek

bu haberler malesef yönetime olan güvensizlikten kaynaklanıyor.
Beinsports bitti diyor sonra bilirkişi fanatik feghouli sakatlanmış diyor başka bir renkdaş bağlantı paylaşıyor kamptan ayrılmış rennese gitmiş diye insanlarda yatmış...kalkmışş..yorumlar atıyor milletin ateşi çıkıyor.

Sakin olalım..Lütfen zaten herkes patlayama yer arıyor.Bein sports bitti diyorsa bitmiştir en güvenilir kaynak.

Forum kuralları çerçevesinde aşırı argo konuşmak, küfür, küfür imaları ve küfür kısaltmaları ceza sebebidir lütfen bu konuda özen gösterelim.

Her transfer döneminde olduğu gibi bu transfer döneminde de sahte duyumcular, kolpa haberciler olacaktır. Forum yönetimi olarak bunlara asla müsade etmeyeceğimizi, kaynaksız transfer haberi/duyumu paylaşan üyelerimize uyarı, tekrarında 1 günden başlayan sürelerde MYC vereceğimizi bilmenizi isterim. Ayrıca konu içerisinde alakasız resim, video vb. görsel paylaşanları 1 Gün MYC veya konudan uzaklaştırmak gibi yaptırımlara tabi tutacağımızı bilmeniz gerekmektedir.

Üyeleri kandırıp konuyu provoke edenler ve üyelere hakaret
edenlerde gerekli cezaları alacaktır.

Dipnot : Her yeni üye olan kişi kuş değildir. Şüphelendiğiniz üyelikleri PM ile yönetime bildiriniz lütfen.

de ayrı.

Şu bekir haberini eski fenerbahçeli diye vermezler onu geçtim de utanmasalar 'bir donem galatasaray'a rakip olmuş futbolcuya feto soku' diye verecekler.illa biz geçmeliyiz çünkü.

Son düzenleme:
Feghouli gelecek te bu kadar uzatılmaz Kap açıklaması çoktan gerekiyodu yetti artık bizi delirte delirte transfer yapıyolar belhanda da aynısı ha geldi ha gelecek dedik

....
40bf74b8d6a82673cafaac7650afaf3f.jpg

Selam beyler uzun zamandır forumu takip ediyorum bugün aranıza katıldım.
linç etmeyecekseniz ben Tudor'a güveniyorum ilk 8 -10 hafta sabredilmeli bence.

Selam beyler uzun zamandır forumu takip ediyorum bugün aranıza katıldım.
linç etmeyecekseniz ben Tudor'a güveniyorum ilk 8 -10 hafta sabredilmeli bence.

H.geldin ama boyle bir ilk mesaj ve profil resminin Galatasarayli Kewell olmamasi "kus mu acaba" sorularini doguracaktir

Umarim kendi iyiligin icin kus degilsindir, hayata kusebilirsin sikeci/hamsi/karga vs. isen

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt