- 27 Ocak 2010
- 59.372
- 30.976
- 3.523
yuh!!!!şükrü yokken forum ne kadar sakin yaw kavga gürültü yok. @Osman SEDEN
neden ceza yedi o reis. naptı gene hergele
tr. ye geldimi ayrıca geldiğinde görüşüp kapışcaktık
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
yuh!!!!şükrü yokken forum ne kadar sakin yaw kavga gürültü yok. @Osman SEDEN
VolkanFener'in Kjaer'e alıcı bulması kötü oldu. Şimdi forvet, orta saha ve bek alabilecekler
Ne dediÖvünç özdem ne bicim laf soktu evrene
Sen orta sahaya 1 transfer dedin ama 2 alınacak sanırım dedi
yuh!!!!
neden ceza yedi o reis. naptı gene hergele
tr. ye geldimi ayrıca geldiğinde görüşüp kapışcaktık
lens için bjknin verdiği 4-5 milyon avroyu reddetmiş sunderland.8-9 milyon istiyolarmış.yıllık2,5 milyonu ve bonusları da kabul etmemiş lens.çok zor transfer.limaya hiç girmeyelim.fenerliler hayal kuruyor.kolay bi transfer değil.daha forvet alacak fener.Volkan
Isla Topal Skrtel Hasan
Souza Ekici
Lens Lima Valbuena
Bony
Max bu olur o da akıllarını kullanırlarsa.
Çok yaşlı ve defans kale leş halde.
Forum uyesine "enayi" ha?enayiyi uyarmama rağmen, hakared etmiş cana. hayır tartışma bittikten sonra niye hakaret ediyorsun tekrar bir dahaheh bende bu son banı sonrası ilgili mercileri ceza forumunun adının Musap Aydınlı & Şükrü Erden ceza forumu olarak revize edilmesini önerdim
sizin mevzu için de esenler otogar uygun
Galatasaray; Feghouli için West Ham United'a 4,5 milyon euro, Fernando için Manchester City'ye 5,25 milyon euro ödeyecek.
Öte yandan 3+1 yıllığına anlaşılan Feghouli'ye yıllık 3,8 milyon euro, 3 yıllığına anlaşılan Fernando'ya yıllık 3 milyon euro ödenecek.
Oha bu para feghouliye verilirmi aynı fiyata nabil dirar var yıllık 3,5 alıyor niye düşünmedik
Bole mallar da var. Dirarmis mal adam
Ben şu Feghouli'nin sakatlık mevzusuna kafayı taktım. Haberin linkini birisi atabilir mi?
Bizim gerizekalılara Antalya'nın yaptığı gibi sakat adamı iteleyecekler diye korkuyorum...
Aynen rdasBen de sen yazdın zannettim, küfür ediyordum

Can melonun emreyi oyundan attirip melonun dil cikardigu fotoyu paylastiysa ona dellenmis olabilir.enayiyi uyarmama rağmen, hakared etmiş cana. hayır tartışma bittikten sonra niye hakaret ediyorsun tekrar bir dahaheh bende bu son banı sonrası ilgili mercileri ceza forumunun adının Musap Aydınlı & Şükrü Erden ceza forumu olarak revize edilmesini önerdim
sizin mevzu için de esenler otogar uygun
Kargalar zaten 4 macta 12 gol yemis galiba. Bu sezon defansif manada cok baslari agriyacak benceMuslera -1986
Mariano-1986
Maicon-1988
Serdar-1990
Linnes-1991 (Transfer Şart)
Fernando-1987
N'diaye-1990
Feghouli-1989
Belhanda-1990
Yasin-1987
Gomis-1985
İlk 11'in şu an ki hali bu.
Yaş Ortalaması: 28.90 (İdeal'i 27.5-28 dir)
Fenerbahçe
Volkan (36)
Isla (29)
Skrtel (33)
Topal (31)
Hasan (28)
Alper (26)
Dirar (31)
Lima (27)
Ekici (27)
Valbuena (33)
Van Persie (34)
Beşiktaş A.Ş
Fabri (30)
Gönül (32)
Pepe (34)
Tosic (32)
Adriano (33)
Atiba (34)
Oğuzhan (25)
Quaresma (34)
Talisca (23)
Babel (31)
Cenk (26)
BAŞAK
Volkan-29
Caicara-28
Epureanu-30
Costa-31
Clichy-32
Emre-37
Mahmut-29
Visca-27
Mossoro-34
Elia-30
Adebayor-33
Trabzonspor
Onur-29
Pereira-33
Durica-36
Demirok-29
Mas-28
Kucka-30
Okay-23
Olcay-30
Yusuf-20
Castillo-25
Burak-32 /Rodallega-32
Ndiaye nerede ? Gelir mi sencedirarı dün gördük.leş bi futbolcu.valbuena da az biraz iyi oynadı ama alper daha iyiydi .strum graz savunması sayesinde maradona kesildi alper.