Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
dirarı dün gördük.leş bi futbolcu.valbuena da az biraz iyi oynadı ama alper daha iyiydi .strum graz savunması sayesinde maradona kesildi alper.

Birkaç yorumcu as stoperleri sakat olduğu için stopere sol bek geçti, sol beke de genç ve tecrübesiz bir Yunanlı geçti dedi. Ondan olabilir. Ama Valbuena iyiydi bence, ben iyi transfer olduğunu düşünüyorum. Kalitesi malum zaten.

Fernando, Feghouli'nin üstüne 1 orta saha ve 1 sol bek şart ama bana göre sol açık şu an şart değil. Biraz sıkıntılı da olsa Yasin-Garry ikilisi orayı idare ederler. Carole-Linnes ikilisi kadar sıkıntılı değiller en azından. Zaten alacaksak yine bu ayarda (Feghouli ayarında) bir adam almamız lazım öylesini de bütçe kaldırır mı bilmiyorum. Konoplyanka kiralık gelse efsane bir hücum hattı olurdu, yıllığı da az olmazdı tabii.

Son düzenleme:
Ndiaye alınırsa joker gibi forvet arkası,sol açık, sağ açık,ikinci orta saha bölgelerinde oynatılır.yasi da 26.bence olumlu transfer olur.bir de sol kanat için neden lens düşünülmüyor Feguli Lens först clas olur.ucurur bizi...sol açık için sadece Arda ismi var,acaba fırsat transferi olarak onu mu bekliyorlar.

Can melonun emreyi oyundan attirip melonun dil cikardigu fotoyu paylastiysa ona dellenmis olabilir.
Bu mevzuyu kaşiyalim reiz

meloyu sevmeyib emreyi sevmesi hususunda ben karışmıyorum artık ona bir ara can gibi banada sarmıştı başıma bela alamam :( bu son amatörce banı sonrası kendisini gözden çıkardım sayılır artık

Badou-Fernando defansif olarak is yapar ama ikiside oyun kuramaz 4-3-3 olasidir bu durumda

tudor selcugu kesmez ileride fegh-gomy-bh ortada badu-nando-sucuk

Birkaç yorumcu as stoperleri sakat olduğu için stopere sol bek geçti, sol beke de genç ve tecrübesiz bir Yunanlı geçti dedi. Ondan olabilir. Ama Valbuena iyiydi bence, ben iyi transfer olduğunu düşünüyorum. Kalitesi malum zaten.

o iki salak yüzünden yediler golleri zaten,fener de gaza geldi.ama ona ragmen son 10 dk 2 gol buluyodu net graz.

meloyu sevmeyib emreyi sevmesi hususunda ben karışmıyorum artık ona bir ara can gibi banada sarmıştı başıma bela alamam :( bu son amatörce banı sonrası kendisini gözden çıkardım sayılır artık

gerçekten gözden çıkardıysan ve yerine yeni birilerini arıyorsan konusalım bi ara.
forumda adını sır gibi sakladığım sürekli izlediğim gözlem altında tuttuğum yeni bi gözdem var. zamanı gelince konusur ve ekibine dahil ederiz reys.

DF1xniIXUAEz8OM.jpg

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt