Seyfi Bedir
Sarı Üye
- 22 Mayıs 2011
- 983
- 723
- 1.503
Kanata iturbeyi kiralasak olur aslında
HTC One M9 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
HTC One M9 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
dirarı dün gördük.leş bi futbolcu.valbuena da az biraz iyi oynadı ama alper daha iyiydi .strum graz savunması sayesinde maradona kesildi alper.
Nerden çıktı peki renktaş bu haber?yav sakatlanan lanzini.kaç kere denecek daha.@skysportspaulg Javier Hernandez interview around 1230, live on @SkySportsNews. Lanzini missed training with knee injury & Feghouli back in UK #whufc
Can melonun emreyi oyundan attirip melonun dil cikardigu fotoyu paylastiysa ona dellenmis olabilir.
Bu mevzuyu kaşiyalim reiz
Birkaç yorumcu as stoperleri sakat olduğu için stopere sol bek geçti, sol beke de genç ve tecrübesiz bir Yunanlı geçti dedi. Ondan olabilir. Ama Valbuena iyiydi bence, ben iyi transfer olduğunu düşünüyorum. Kalitesi malum zaten.
Nerden çıktı peki renktaş bu haber.
meloyu sevmeyib emreyi sevmesi hususunda ben karışmıyorum artık ona bir ara can gibi banada sarmıştı başıma bela alamambu son amatörce banı sonrası kendisini gözden çıkardım sayılır artık
Badou-Fernando defansif olarak is yapar ama ikiside oyun kuramaz 4-3-3 olasidir bu durumda
tudor selcugu kesmez ileride fegh-gomy-bh ortada badu-nando-sucuk
1 dolarına bahse giriyorum: Fanatik.bizim medyanın uydurması
Ben de sen yazdın zannettim, küfür ediyordum
Feghoulişu transferler resmen açıklansada rahatlasak