Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Fellaini haberin kaynagi ajansspor.

RKC Waalwijk,çocuklar yerine mankenlerle sahaya çıktılar.

En büyük RKC, başka büyük yok. Benim çocukluğum RKC'nin başarılarını izlemekle geçti.

20374344_1573128192768076_1319217136965822726_n.jpg

ya bu fellaini için kışın bir haber vardı, yok kariyerimi müslüman bir ülkede devam ettirmek isterim, ailem Türkiye hayranı falan diyordu..

Mourinho her mac oynatiyor Fellainiyi, bence yalan haber.

pislik cirkef gavat bi takım oluyoruz,güzel hareketler bunlar

Bu arada Fellaini transferi çok zor yönetim bilerek servis etmiştir Badou'nun fiyatını düşürmek için kullanıyorlar büyük ihtimal

feguli nin sakatlık mevzusu açıklığa kavuşturulmalıdır

Feghouli'nin sakatlığında birinci ve düşük olan ihtimal şu ki; yönetim anlaşamadı ve taraftarı adamdan soğutmak için yalan bir haber çıkarıldı.
ikinci ve yüksek ihtimal ise adam gerçekten sakatlandı (sıradan bir sakatlık olayı) ve basın bunu abartarak reyting yapmaya çalışıyor. belkide taraftarın aklını bulandırmanın peşindedirler.
bence rahat olun arkadaşlar. haberlerde bir kas sakatlığından bahsediliyor. kas sakatlıkları genellikle futbolcunun oynamasına engel bir durum teşkil etmeyen basit sakatlıklardır.

Galatasaray, Ndiaye için yaptığı teklifi 6 M €'ya çıkardı. Osmanlıspor, 7 M € + bonus olursa teklifi kabul edecek. (TRT Spor / Ersin Düzen)

ne 7 + bonuslar yahu

o kadar verilmez
O Bonus Selçuk olsun anlaşalım.

GSC App VIP Edition 1.0 ™

farkli görüslere saygi duyarim ama Fellainiyi begenmeyen üyeler futbol degil U19 su topu izlesinler

Feghouli'nin sakatlığında birinci ve düşük olan ihtimal şu ki; yönetim anlaşamadı ve taraftarı adamdan soğutmak için yalan bir haber çıkarıldı.
ikinci ve yüksek ihtimal ise adam gerçekten sakatlandı (sıradan bir sakatlık olayı) ve basın bunu abartarak reyting yapmaya çalışıyor. belkide taraftarın aklını bulandırmanın peşindedirler.
bence rahat olun arkadaşlar. haberlerde bir kas sakatlığından bahsediliyor. kas sakatlıkları genellikle futbolcunun oynamasına engel bir durum teşkil etmeyen basit sakatlıklardır.
bilgilendirme icin t.ederim

Fellaini'yi istersek alırız. Galatasaray küçük klüp degil, sağda solda tanıdığımız yetkili kişi çok.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt