Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Herşeyi tartısırım ama feguilinin kalitesini tartışmam.Ligin içinden geçer net.
c9c371e6d801791ede587555a75906e8.jpg

GSC App VIP Edition 1.0 ™

kadir de geçmiş sayfada yazmış.feghoulinin ufak bi sakatlıgı olmuş olmuşsa da.ama sakatlanan lanzini.haberler öyle.

Bir bende mi var bilmiyorum bu kötümserlik ama tudor varken messi ronaldoyu bile alsak boşa gidecekmiş gibime geliyor inşallah yanılırım.

Son düzenleme:
Umarım Fernando ve Feghouli haberlerinin kaynağı Can Topsakal değildir. Ersin Düzen az önce TRT'de ''İki transferi de Can Topsakal'a sordum. İkisinin de sadece imzaya kaldığını söyledi'' demiş.

Can Topsakal biraz tez canlı birisi. Bilen bilir iki sene önce basketbolda Huertas'ı istiyorduk. Topsakal çıktı, Huertas'ta her şeyin olumlu gittiğini 1-2 güne kadar imzanın gelebileceğini söyledi. Ardından Ataman çıktı, böyle bir durumun olmadığını, bilakis transferin gittikçe zorlaştığını belirtti. 2 gün sonra Huertas Lakers ile anlaştı.

Güncel bir örnek veriyim. Topsakal, Lucescu'nun olumlu yaklaştığını söylüyor. Lucescu'nun yakın çevresi de teklifi kabul etmeyeceğini, dinleneceğini söylüyor. Bence Topsakal yine erkenden heyecanlanmış. Ali Naci, Nevzat ve Beinsports'un kaynağı da Topsakal ise zerre heyecanlanmam

Fellaini müthiş topçu sadece kafayla 4-5 tane bi sezonda ama gelmez

Umarım Fernando ve Feghouli haberlerinin kaynağı Can Topsakal değildir. Ersin Düzen az önce TRT'de ''İki transferi de Can Topsakal'a sordum. İkisinin de sadece imzaya kaldığını söyledi'' demiş.

Can Topsakal biraz tez canlı birisi. Bilen bilir iki sene önce basketbolda Huertas'ı istiyorduk. Topsakal çıktı, Huertas'ta her şeyin olumlu gittiğini 1-2 güne kadar imzanın gelebileceğini söyledi. Ardından Ataman çıktı, böyle bir durumun olmadığını, bilakis transferin gittikçe zorlaştığını belirtti. 2 gün sonra Huertas Lakers ile anlaştı.

Güncel bir örnek veriyim. Topsakal, Lucescu'nun olumlu yaklaştığını söylüyor. Lucescu'nun yakın çevresi de teklifi kabul etmeyeceğini, dinleneceğini söylüyor. Bence Topsakal yine erkenden heyecanlanmış. Ali Naci, Nevzat ve Beinsports'un kaynağı da Topsakal ise zerre heyecanlanmam
Ali naci cenkle konuşmuştur. Takımla gitti cenk illaki konuşmuşlardir

SM-N920C cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Badou demek Selçuk'un ne yapıp ne edip lobisi ile ilk 11 oynaması demek, ki 6-7 li rakamlar ile gelirse basın ezer onu iki kötü oyununda.. Sabri'yi ezecek transfer Mariano idi Selçuk'un esamesinin okunmayacağı biri lazım oraya ah lemina ah.. Badou biraz fazla ab artılıyor forumda.. Gelecekse de umarım harika işler yapar..

Fellaini müthiş transfer olur. Sertlikse var,çirkeflikse var,kafa topuysa var,stoperden-santrafora kadar her yerde oynar. Yaşı henüz 29.

İstememek nedir ya Fellaini'yi.

Sanmıyorum cenk yürütüyordu bunlarla tranfer görüşmelerini ali nacinin ntvsporun falan kaynağı cenktir bence

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt