Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Salim manav eski 2000 döneminde uefa kupasını kaldıran 2-3 oyuncuyla konuştum bana Fatih hoca Galatasaray la anlaşmasa milli takımı bırakmazdı dediler diyor bilmiyorum ne kadar doğru.

Fellaini gelmesin Badou gelsin,işi bitmiş bir topçu Fellaini.Ad olarak Fellaini ama bizde Badou çok daha faydalı olur.

Arda gelirse magazin takımı oluruz. Arda'nın problemleriyle mi uğraşacağız birde?

Arda denince ben;

kokhalzen.gif

eli belinde oynayıp kendinden 25 yaş büyüklere köpek gibi saldıran abaza ve şımarık ardayı sadece gsli diye sevecek değiliz

Terim, bir ayağı çukurda yönetimle çalışmaya gelmez.

Muhtemelen derinler şimdiden gelecek yönetimi belirlemişlerdir ve Terim onlarla anlaşmıştır.

Yav arda ispanya'da oynarken bile türk medyasının baskısını kaldıramadı Turkiye'de nasıl kaldıracak allah aşkına..

Arda'dan veya Terim'den nefret etmiyorum. Saygı da duyarım başarılarına ama artık şu takımda küçük dağları ben yarattım edasında veya en ufak eleştiri de saldırganlaşan, yüzü düşen adamlar istemiyorum.

Terim gelecek olsa bence şimdiye kadar resmi temaslar olurdu. Üst akıl mantığı da çok yanlış bana göre.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt