Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
daha geçen osmanlı yöneticisi 5 milyonun 2 katını degil biraz üstünde bi parayı istediklerini söyledi ndiaye için. 8 milyona düştüler işte.osmanlısporun elemanı bülent otursun yerine,yoksa dayak geliyo ha ona göre.

26 yaşında Osmanlı'dan oynayan adam 10 milyon etmez yönetim insllah teklif artırmak gibi bi mallık yapmaz diyeceğim kesin yapar bizim mallar

daha geçen osmanlı yöneticisi 5 milyonun 2 katını degil biraz üstünde bi parayı istediklerini söyledi ndiaye için. 8 milyona düştüler işte.osmanlısporun elemanı bülent otursun yerine,yoksa dayak geliyo ha ona göre.
Sergenım yozgatlıdan sonra bulentıde kevgırden gecırecen gıbı

bu bülent kasım ayını bile göremez osmanlıda okadar mal bir hoca ırkçı hamzanın benzer versiyonu

üstelik tescilli şikeci

"Porto'nun geçen sene ki kaptanını, Sevilla'nın sağ bekini, City'nin orta sahasını, Fransa'da 22 gol atan golcüyü almayı nasıl başardık?"

BJK, Aguero'yla anlaşmaya yakınmış. Kesin bilgi, Pep, Mbappe'yi almaları durumunda kadroda düşünmüyormuş

Son düzenleme:
Nereye aliyorsun yaw Fellaini'yi?

Mourinho adami ilk 11'de devamli oynatmasada rotasyonda kullaniyor.

Hadi mourinho takimda dusunmuyor diyelim, fellaini yillik en az 3-4m ister + bunun daha bonservisi var, zaten feghouli'ye yillik 3.9m verilecek, bir de fellaini'ye okadar para vermezler.

Fernando'nun yanina genc bir b2b gelmeli

illa ndiaye ısrarı neden. bu adama benzer stilde ve dahaiyi oyuncu avrupada arasan bulursun. 7-8 milyonlar verilecekse alınacak futbolcu mutlaka türkiye dışından olmalı. bu ligde o paralara alınan hangi oyuncu başarılı olmuş.

ulan cok tuhaf bi gece,ben şu videoları bitirip geliyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt