Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
sürpriz benarfa ya da ibrhaimovictir

ibrahimovic imkansız ya bence hiç yaramızı deşmeyelim.

Fernando'nun yanına Fellaini olursa ben şöyle düşünüyorum; bu ikisinin defansif yönü taş gibi ama hücumda sorun olacağından iki beki de hücumcu yapmalıyız. Mariano ok zaten, sol bek de hücumcu tercih edilmeli. Meselâ ben takım boyunu ve geçen yılki hava topu zaafiyetini de düşünerek sol bekin biraz uzun ve savunmasını​n ön planda olmasini tercih ediyordum ama Fellaini + Fernando'dan sonra hava topu sorunu da kalmaz. Tabanca gibi sol bek bulunmalı.

Bir iki tane genç scout transferi yapsınlar yaw hadi eskiden sınır vardıda şimdi daha rahat tutarsa satarsın tutmazsa çok zarar etmezsin

ibrahimovic'i amc ( shadow striker ) olarak kullanıp belhanda'yı sola atsak arkasına da sağlam bir bek alsak..

neyse fazla hayal kurmayalım.

Bunun Güzelliğine bir bakın

ccdfef140225fa912f92196baddf80f5.jpg

Serdar hariç Premier lig kadrosu bu...

ibrahimovic önce iyilessin adamın sahalara dönmesi ocak ayını bulacak söylemisti kendisi

Basına böyle konuşup sonra söylediklerimi çarpıtıyosunuz arkadaşlar demesin?

Levo'dan başımız yandı bekleyelim ve kap'a göre haraket edelim sonra hayal kırıklığı oluyo

2 gün sıkın dişinizi herşey pzt belli olur.

Bu arada
" Bu şartlarda yerli transferi mümkün görünmüyor" demiş

Volkan şen filan olmayacak herhalde

Bir tane daha orta saha ndaye olursa çözülür bir de aol bek ile transferi sonlardırırz gibime geliyor kanat alırlarmı bilmem ama yasin ve gary ile devam ederler diye düşünüyorum eğer fellaini gelirse belhandayı sola çeker orta sahayı 3 ler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt