Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ben arfa falan gelirse veyahut konoplyanka .ve bu iki manyak da ligin içinden geçerseki geçecek....seneye artık genç bruma isteyin,ne bilyim totehamlı moussa sissokko gibi ayıları isteyin.yıldıza pek ihtiyaç yok .atalayı falan parlatıcaz demiş cenk ergun.

Son düzenleme:
Fellaini bonservis bedeli olmadan alırsak büyük transfer olur. Çok sert bir yapısı var bizim ligde böyle adamlar her zaman iş yapar

İlk Kayseri maçına muhtemelen sadece Fernando ve Feghouliyi ekleriz ama transferin sonlarına yaklaşırken 3-4 oyuncu daha gelir

Cenk ergün iyi bir yönetimde çok daha başka işler yapardı gene yapıyor leventten iyidir

Stoke city denen mal takım bolton ile hazırlık macı yapıyor Imbulayı yedeklere bile almamıs sıgırlar

ben arfa için en fazla radarda diyebilir şu an.bence parise gittiğinde ben arfanın imza parasını falan halletmiştir cengo.yıllık ücreti sorun bence...bi bonus da ona veririz.

Resmi site de cenk'in aciklamalarini haber yapti:

"Ben Arfa ve Fellaini için görüştük. Fellaini hala radarımızda. Denayer'in ise kulübüyle konuşuyoruz. Her zaman başımızın tacı ama Arda için bir girişimimiz olmadı. Feghouli ve Fernando ise inşallah kampa gelecekler. Transferde inşallah sürpriz olacak. Sürpriz bir mevki için sürpriz bir isim..."

sürpriz sol kanat işte ya.ama ben arfayı açıklamış bile.belki o olmazsa onun gibi birini alacaklar.

ribery keşke olsa.her maç kırmızı kart yedirtir burda.

Feghouli
Fernando
Mariano
Gomis

en ciddi hamleler olacak bu sene için. Maicon ve Belhanda da önemli ama daha iyilerini alabilirdik. Fernando'dan çok umutuluyum özellikle.

fc832d37a4424da3afe0e1813b8bbdc1.jpeg

Ali Naci ve Nevzat yanyana oturmuslar

:D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt