Sergen Evin
10 Numara!
- 11 Ağustos 2011
- 11.067
- 1
- 1.053
Sürprizi merak ettim şimdi. Hangi mevkiye acaba
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Berber? ??????Sürprizi merak ettim şimdi. Hangi mevkiye acaba
Sürprizi merak ettim şimdi. Hangi mevkiye acaba
Jaume Costa için 5 milyon euro gözden çıkarılmış
SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Umarım ntv haberleriyle gaza gelmemeyi öğrenmişsinizdir. Fernando kulubuyle anlastigimizi ama kendisinin 31 agustos'a kadar dusunme suresi oldugunu soylemis. Feghouli de aynı durumda muhtemelen. Son çare görüyorlar bizi, mantıklı olan da bu.
Umarım ntv haberleriyle gaza gelmemeyi öğrenmişsinizdir. Fernando kulubuyle anlastigimizi ama kendisinin 31 agustos'a kadar dusunme suresi oldugunu soylemis. Feghouli de aynı durumda muhtemelen. Son çare görüyorlar bizi, mantıklı olan da bu.
Bu adamla N'Diaye'nin en ufak alakası yok.Bu adam bildiğin saf ön libero.Tolganın yerine alınacak adam bu Selçuk'un yerine değilBİLGİ | Saint-Etienne kulübü Empoli forması giyen Assane Dioussé'yi (19) 5 M€ + bonus'la kadrosuna katmak üzere. (via @DiMarzio) https://twitter.com/Ligue1_Turkce/status/891326000595914754/photo/1 Ndiaye ile ugrasayana kadar bunu veya donsah'i alabilirdik.
cenk ergün:
Denayer dosyası kapanmadı. O konu halen açık. Denayer Gelmek istiyor ve kulübü ile de görüşüyoruz.
Sol bek, stoper, forvet ve orta saha için girişimlerimiz var.
Bir pozisyon için sürpriz bir ismimiz var. Beklemek lazım...Transferde sürprizimiz var.
süpriz isim kim acaba?koca kafa arda mı?
Ben arfa cok para istiyor ya febes alacak gibi
sus şimdi![]()
Bu adamla N'Diaye'nin en ufak alakası yok.Bu adam bildiğin saf ön libero.Tolganın yerine alınacak adam bu Selçuk'un yerine değil