Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Oğlum bunlar manyak mı lan resmi sitede Feghouli ve Fernando kampa katılacak yazıyor Cenkin haber içeriğinde KAP bildirimi yok daha ceza alacaz..

garip bir şekilde Ünal Aysal zamanında en ufak hatada tepemize binen spk dursun zamanında kuralların ırzına geçilmesine rağmen hiçbir yaptırım uygulamıyor.

Fellaini iyi oyuncu, 100% katki saglar ama benim tercihim genc, tempolu ve dinamik bir b2b.

GOAL! Hertha Berlin 0-2 Liverpool

5 Temmuz'da Hertha Berlin ile maçımız var.

garip bir şekilde Ünal Aysal zamanında en ufak hatada tepemize binen spk dursun zamanında kuralların ırzına geçilmesine rağmen hiçbir yaptırım uygulamıyor.

Çok değişik. Adamlar bitmiş işte Cenkin toplantısında Ali Naci,Nevzat hepsi var yap kap bildirimini duymayan kalmamış zaten

Anladigim kadariyla saglik kontrolunden gecmeden resmi Imza atilmiyor

Ön protokol imzalanmistir oyuncularla

O süprizin Burak olmasından çok korkuyorum yalnız. Ulan Trabzon bi almayı beceremezsen çok söverim sana

Bu sene de gayet iyiydi Fellaini yapılan yorumlara falan bakmayın Fellaini transferini baya imkansız görüyorum bonservisine 10+ m avro isteyebilir Manu.

[TABLE="width: 100%"]
[TR]
[TD="class: alt1"]Onur Adıbelli[/TD]
[TD="class: alt1"]28.07.2017[/TD]
[TD="class: alt2, bgcolor: #F9F9F9"]Sürekli[/TD]
[TD="class: alt1"]henüz yok[/TD]
[TD="class: alt2, bgcolor: #F9F9F9"]Sürekli[/TD]
[TD="class: alt1"]düzenli olarak forumu çocuk bahçesine çevirmek, sürekli ve defalarca bilinçli provokasyon, hakaret, konuları trollemek vs...[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Şükrünün kanını yerde komamışlar ya la :( korkulur bu şükrüden @Can BÜYÜK sıra sende olmasın üstad?

Hic bir bok yapamaz. Önce adam olsun sonra korkulur mu korkulmaz mi tartisiriz.

Bu arada Onur cok fevri ve kontrolsüz yaziyordu son dönemlerde. Biraz daha oturakli olmali.

Son düzenleme:
Ulan sabah rüyamda Sadio Mane'yi alıyorduk sol açığa ne sevindiydim be.

Fellainiyi alamayız geçiniz. Büyük ihtimal yüksek sesle dile getirilmesinin sebebi Osmanlıya bi baskı Ndiayeyi daha ucuza vermezsen elinde kalır politikası.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt