Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
çirkef bir oyuncu daha geliyor laan

giphy.gif

Galatasaray seem to be using Fellaini to pressure Osmanlıspor over Badou Ndiaye, who they've offered around €6m for.

belli iste 120 bin pound aliyor adam haftalik

Ben Arfa yerine Konopylanka'yı tercih ederim. Kiralama formülüyle daha ucuza gelir. Ben Arfa çok yüksek maaş istiyormuş

Fellaini belcika milli takiminda oynadigi zaman 8 numarada oynuyor witsel'in yaninda

Belcika milli takimini izleyen bilir,dikine tempolu futbol oynayan bir takim

Fellaini'ye bok atmak yanlis,ben canli izledim kendisini fizik olarak cok üstün bir adam

Elano kötü oyuncu muydu? Hayır ama bizim ihtiyacımız olan bir oyuncu değildi.

Fellaini de öyle. Aradığımız tarzda ortasaha Fellaini değil. Tudor B2b isterken ve Fellaini için şerh koyarken haklı.

Fellaini ile nasil anlasmisiz ya, adam belcika milli takimin banko oyuncusu, henuz 29 yasinda, daha rahat 2-3 yil premier ligde top oynar, acaba kac yillik ucret teklif ettik.

Ben Arfa geliyorsa, sneijder neden gitti? 1 yas daha genc oldugu icinmi.
adam gibi bi orta saha alin, ndiaye viz gelir. daha ust seviyede bir oyuncu lazim.

selcukta trabzonspora gidebilir, nekadar para istiyorsa versinler. yeterki defolsun

Fellaini gelirse açık ara ligin en iyisi olur mevkisinde.
Manuda ki oynadığı vasat maçlarda ki Fellaini bu tahmin yorumum.
Everton daki gibi olursa +18

Fellaini defansif bir oyuncu evet. Fernando ile birlikte de baya defansif duruyor ancak çok kafa golü atan bir adam. Bilmem farkında mısınız ama Osterstund maçında 20-25 orta yapıldı bir kez Gomis vurdu onun dışında vurabilen olmadı. Neye gidiyor bu ortalar?

Fellaini belcika milli takiminda oynadigi zaman 8 numarada oynuyor witsel'in yaninda

Belcika milli takimini izleyen bilir,dikine tempolu futbol oynayan bir takim

Fellaini'ye bok atmak yanlis,ben canli izledim kendisini fizik olarak cok üstün bir adam
Hacı Fellaini ye bok atan yok. Fellaini serbest ortasaha gibi oynuyor, bize oraya tam mevkisinin adamı lazım

F8331 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt