Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ben Arfa yada Konoplyanka hamlesini de yaparsak çok iyi olur. Ben Arfa olursa daha iyi olur.

Sneijder'i 1 sene kadro da tut Belhanda (8) + Ndiaye (7) = İmbula (15) bu şekilde olabilirdi aslında.

Maaliyet acisindan yapilabilir... Ama büyük reviyzonun kurbanlarindan biriydi zaten sneijder.
Ancak ben Belhanda + Ndiaye, yada Fellaini´den daha degerli oldugunu düsünmüyorum Imbula´nin. 7-8 Milyon avro ancak degeri vardir onun da bizim icin, bunun üzerini sadece PL kulüpleri öderler. Bu iki futbolcuyu gelecek yillarda da iyi paraya okutabiliriz. en kötü ihtimal cin yada araplara.

Ne lüksünden bahsediyorsun yahu. Bugüne kadar ne kadar para savurmusuz haberin yok herhalde, gelmis 10Milyon+ verme lüksümüz yok diyorsun.

..
b19800cb0c6ac449da2e3768570c11e1.jpg

Plan program akıyor üzerimizden maşallah, bu sırada Avrupa'dan da köy takımına elendik, koskoca Galatasaray son Avrupa macını 1.5 sene önce yapmışken muazzam plan programı sayesinde 1 sene daha Avrupa'da olmamak ile ödüllendirildi. Bir de plansız programsız olsak başımıza neler gelecekti daha kim bilir.

Elenmemiz bir bakıma iyi oldu artık saçma sapan bir şekilde kadromuzu kafi görme durumundan kurtulduk ciddi takviyeler gelmezse ligde perişan olacağımız ortaya çıktı bu senelik bir programla Avrupa Ligini falan kazanamazdık o kadar takım dururken büyük kazanç bile olabilir

Tamam da piyasa bu, Belhanda'yi biz almasaydik muhtemelen Sevilla alacakti. Maicon da pahali olabilir ama brezilya liginden oyuncu aliyorsun, Lille bile 2 genc brezilyali icin toplam 24m odedi. Bizim bir oyuncu icin 10m+ bonservis verme luksumuz yok.

Bırak Sevilla alsın o zaman. Senin elinde zaten çok daha iyisi varken Belhanda 'da niye bu kadar ısrar ettin ki? kaldıki şu an Ben Arfa'yı alabilirdik bu maliyete.

Şu mantığı kafanızdan çıkarın biz bir oyuncuya 10+ milyon para veremeyiz diye birşey yok. Bruma'ya verdin akıllı olsan çok daha fazlasına satardın neyse konumuz o değil.
Önemli olan doğru oyuncuya o paraları verebimektir. Biz 15 milyon avro veremeyiz diye birşey yok sonuç olarak 2-3 orta oyuncuya vermektense 1 kaliteli oyuncuya ver.

Maaliyet acisindan yapilabilir... Ama büyük reviyzonun kurbanlarindan biriydi zaten sneijder.
Ancak ben Belhanda + Ndiaye, yada Fellaini´den daha degerli oldugunu düsünmüyorum Imbula´nin. 7-8 Milyon avro ancak degeri vardir onun da bizim icin, bunun üzerini sadece PL kulüpleri öderler. Bu iki futbolcuyu gelecek yillarda da iyi paraya okutabiliriz. en kötü ihtimal cin yada araplara.

Sneijder mevzusu geçti gitti zaten, ben hani öyle yapılsaydı daha mantıklı olurdu açısından söylemiştim. Artık yapacak birşey yok.

Ben de İmbula'nın daha başarılı olacağını hatta ilerde para bile kazanabileceğimizi düşünüyorum. İstenilen para tabiki yüksek ama yapacak birşey yok. Ndiaye bence büyük soru işareti 3 max 4(bu bile çok) milyon avroya olursa tabiki olsun sonuçta bizde Selçuk ve Tolga var, ama 7-8 heleki 10 müthiş para. Fellaini kaliteli oyuncu ama bize uyarmı tam emin değilim.

cenk ergün fellaini ilgilendiğimiz bir oyuncu demiş ama bu anlaştığımıza dair haberler yalan bence Ndiaye'yi alacağımızı tahmin ediyorum

ManU taraftarı gitsin mi kalsın mı karar veremiyorlar.

Birisi güzel birşey yazmıştı.
Oyun Stili beğenemiyorum, lakin 3 farklı T.D. ile ilk11 de yer aldı

GSC App VIP Edition 1.0 ™

ManU Oyuncusu.
Yıllarım EPL Tecrübesi.

Her halükarda faydalı olmalı.

N'Diaye stil olarak daha iyi, lakin "Anadolu Sendromu" da yaşayabilir.

Büyük takıma gelen oyuncular bazen çok kötü performans gösteriyor.

GSC App VIP Edition 1.0 ™

Aspor da aykut ince var

Bakalim Terim haberinin arkasinda duracak mi

Bırak Sevilla alsın o zaman. Senin elinde zaten çok daha iyisi varken Belhanda 'da niye bu kadar ısrar ettin ki? kaldıki şu an Ben Arfa'yı alabilirdik bu maliyete.

Şu mantığı kafanızdan çıkarın biz bir oyuncuya 10+ milyon para veremeyiz diye birşey yok. Bruma'ya verdin akıllı olsan çok daha fazlasına satardın neyse konumuz o değil.
Önemli olan doğru oyuncuya o paraları verebimektir. Biz 15 milyon avro veremeyiz diye birşey yok sonuç olarak 2-3 orta oyuncuya vermektense 1 kaliteli oyuncuya ver.

Tamam ozaman, Bruma haric bugune kadar kime 10m+ bonservis vermisiz? Belhanda 8+2m bonus ama oda 3-4 taksit.

Ahmet, Linnes, Donk, Garry, Tolga gibi oyunculara para verecegine tas gibi oyuncuya 13-14m verelim dersen tamam derim, aynisini bende dusunuyorum ama su an Gomis, Belhanda, Maicon gibi oyuncular almisiz, maliyeti haric neyini elestirebiliyorsun?

Bu sene iyi bir transfer listesi var, imbula'ya 15m versek, diger mevkiler ne olacak? 2-3milyona oyuncu almak zorunda kalacaksin, bu paraya da iyi oyuncu bulmak zor. Hadi imbula'yi 15milyona aldin diyelim, 2-3 yil sonra satmak istersen bile en fazla aldigin paraya satarsin. Hollanda veya Portekiz liginde olsaydi boyle oyunculari en az 20 milyona satarsin, bizim ligde imkansiz. Bu yuzden 10m+ uzeri bonservis vermeye ben karsiyim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt