Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sürpriz mevki sürpriz oyuncu ha? Sol açık mı diyorsunuz bence stoper de olabilir.

Umarım ntv haberleriyle gaza gelmemeyi öğrenmişsinizdir. Fernando kulubuyle anlastigimizi ama kendisinin 31 agustos'a kadar dusunme suresi oldugunu soylemis. Feghouli de aynı durumda muhtemelen. Son çare görüyorlar bizi, mantıklı olan da bu.
Yürü git be antuya.

Koskoca yönetici oldu bitti diyor gelip milleti gaza getiriyorsun.

Burdan modlara da sesleniyorum şu adam hala banlanmadı.

16.04.17

Fellaini VS. Chelsea
Fellaini 90 Dakika Performansı:

YouTube

GSC App VIP Edition 1.0 ™

Tamam ozaman, Bruma haric bugune kadar kime 10m+ bonservis vermisiz? Belhanda 8+2m bonus ama oda 3-4 taksit.

Ahmet, Linnes, Donk, Garry, Tolga gibi oyunculara para verecegine tas gibi oyuncuya 13-14m verelim dersen tamam derim, aynisini bende dusunuyorum ama su an Gomis, Belhanda, Maicon gibi oyuncular almisiz, maliyeti haric neyini elestirebiliyorsun?

Bu sene iyi bir transfer listesi var, imbula'ya 15m versek, diger mevkiler ne olacak? 2-3milyona oyuncu almak zorunda kalacaksin, bu paraya da iyi oyuncu bulmak zor. Hadi imbula'yi 15milyona aldin diyelim, 2-3 yil sonra satmak istersen bile en fazla aldigin paraya satarsin. Hollanda veya Portekiz liginde olsaydi boyle oyunculari en az 20 milyona satarsin, bizim ligde imkansiz. Bu yuzden 10m+ uzeri bonservis vermeye ben karsiyim.

Neyse sıkıntı yok çoğunlukta bu mantıkta olduğu için türk futbolu geriye doğru gidiyor, olmadık paralar kazanan yerli yeteneksizlerin cebi dolmaktan başka birşey olmyor zaten.

Biraz önce yazdım Sneijder'i kadro da tutsaydın Belhanda masrafından kurtulurdun üstünede Ndiaye'ye vereceğin parayı ekle İmbula'yı al. Zaten Fernando için ekstra bütçen var onu da öyle alırsın olur biter. Yani işin özü istedikten sonra o bütçeler yaratılır. Kısa vadede değil uzun vadede başarılı olursun ama bunları düşünmek lazım önce.

Demirkol tam düşündüğüm şeyleri söyledi. Fellaini top ilerde iken iş yapar ama Galatasaray'ın ihtiyacı topu ileri götürmek.

gomis

belhanda ben arfa feghouli

ndiaye fernando

costa denayer maicon mariano

efso olurdu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt