Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
g.gif

DF6_n17XgAE33LC.jpg

Fellaini gibi adami begenmeyenler var aramizda onlara helal olsun diyorum.

Samsung Galaxy S8+ via GSC Mobil

Muslera
Mariano Maicon Serdar Costa
Fernando Fellaini
Feghouli Belhanda Ribery
Gomis

Eray
Linnes Koray Ahmet Carole
Tolga Melo
Sinan Selçuk Rodrigues
Eren

Yasin +5 genç aslan

İşte 2017-18 model Galatasaray!

Galatasaray'ın eski futbolcusu Ali Lukunku ve Maroune Fellaini [Standard Liege - 2007]

DF7BARSXUAQYytb.jpg

Mehmet Demirkol: Galatasaray'da Fernando'nun yanına Fellaini doğru isim olmaz. Topu ileriye taşıyabilecek bir oyuncu lazım.

Mehmet Demirkol: Denayer kafa topuna çıkmıyor. İlginç bir oyuncu. Galatasaray neden bu kadar ısrarcı bilmiyorum.

2 dogru tespit

süpriz çinden gelecek biri olabilir(burak dışında)
ayrıca denayer'i bu kadar gömen m.demirkol bizde oynarken yere göğe sığdıramıyordu hatta rıdvan bunu Galatasaray'a yedirmezler diyordu.

Mehmet Demirkol: Galatasaray'da Fernando'nun yanına Fellaini doğru isim olmaz. Topu ileriye taşıyabilecek bir oyuncu lazım.

Mehmet Demirkol: Denayer kafa topuna çıkmıyor. İlginç bir oyuncu. Galatasaray neden bu kadar ısrarcı bilmiyorum.

2 dogru tespit

Birincisinden ziyade ikincisine imzamı atarım. Bende Denayer'de ne görüldü gerçekten bilmiyorum. Bir de şu açıdan bakın. Denayer gelip 11 oynayacaksa sonra yedek kulübesinden girecek çöplere hazır olun. Yerli kalmıyor çünkü 11 de

Mehmet Demirkol Türkiye'nin en realist futbol yorumcusu. Her sözünün altına imzamı atarım.

Fellainin evertonda 2012 2013 sezonunda 36 mac 12 gol atmis.
Adam 10 numara poizsyonunda premier lig de 64 mac 12 gol 12 asisti var.
Adami on libero oynamak bitirmis asist ve gol olarak yani topu ileri sokamayacak bir oyuncu degil hele selcukun yaninda bize pogba etkisi yapar bence

SM-N920C cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt