Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
sa trasfer yok mu?

fernandoa iptal olmuş heralde?

kasımpaşa bu sene sürpriz yapabilir.transfer politikası cok iyi.mensah,trezeguet,mourillo.genç ve yetenekli oyuncular...mensahın opsiyonunu da almışlar.paraları yeter mi yetmez mi bilmiyorum ama parlarsa seneye biz alırız mensahı.aynı şekilde trezeguet de olabilir.

tüm kariyeri boyunca oynadığı 395 maçta, 103 sarı kart, 4 kırmızı kart görmüştür. 61 gol atıp, 43 asist yapmış

dediğiniz kadar überdefansif biri için güzel istatislikler.
gelsin karşılamaya gidek

fellaini

kasımpaşa bu sene sürpriz yapabilir.transfer politikası cok iyi.mensah,trezeguet,mourillo.genç ve yetenekli oyuncular...mensahın opsiyonunu da almışlar.paraları yeter mi yetmez mi bilmiyorum ama parlarsa seneye biz alırız mensahı.aynı şekilde trezeguet de olabilir.

aynen atleticonun oyuncusu mensah helal

bence yanlıs düsünüyorsun. topu ileriye tasımak ayrı, gol & asist yapabilmek ayrı. fellaini topu ileriye tasıyabildigi icin gol asist yapmıyor. ceza sahasına sürpriz kosuları, hava halimiyeti ve yarattıgı karambollerle skora katkı verebiliyor. bunlar icin de top önde kalmalı. fellaini topu öne tasıyamaz ama top önde kalırsa skor yapabilir. fellaini gibi oyunu rakip yarı alanına yıktıgımız anlarda ceza alanı icinde etkili olabilecek bir oyuncudan ziyade bize, daha cok rakip kaleye dogru topu götürecek delici bir orta saha lazım.
Bizim alabilcegimiz bana bir tane delici ortasaha soylermisin kardesim?
Birde mesela felipe melo da topu ileri cok tasiyan bir oyuncu degildi ama selcukla beraber o sezon baya gol katkisi yaptilar.
Biz topu ileri bi sekilde tasiriz mariano ve gelecek hucumcu sol bek sayesinde hatta buna maicon da dahil.

SM-N920C cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

DF7F54zW0AA7O1A.jpg

Surpriz transfer Jese olabilir. (Neymar > PSG)

oglum bu kayserinin topçuları da iyi.2 tane 10 numara almışlar.belçikalı 10 numara bianın istatistikleri iyiymiş isviçrede.sırp 10 numarada 94lü ve geçen sezonu çok iyi geçirmiş.forvetler gyan ve wellington.deniz türüç ve güray da var.bu sene daha çok can yakarlar.fenerden daha iyi hücum güçleri.

Son düzenleme:
sürpriz bence de jese olabilir.o paris seyahatinde bu sürprzle görüşüldü bence.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt