- 12 Haziran 2011
- 72.163
- 21.746
- 2.893
Son maça beni çağırmadığınız için kırgın ve bir o kadar üzgünüm.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Reis en son Ferhat misali dağ deliyordunSon maça beni çağırmadığınız için kırgın ve bir o kadar üzgünüm.
Reis en son Ferhat misali dağ deliyordun
Duydum tüneli açan arkadaşı bizzat tebrik etmişsin.Dağa tünel açmışlar doktor ne delmesi, sonradan öğrendim.

Duydum tüneli açan arkadaşı bizzat tebrik etmişsin.![]()
Ruyamda Mevlut Erdinc trsnsferi yapiyorduk. Kan ter icinde uyandim.
Büyük ihtimal 19-20 yaşında da böyle olacaklar. Bizim altyapıdakiler fiziken gelişemiyorlar. Bir yanlışlık var ama ne bilmiyorum.16-17 yaşında çocuk bunlar. Türkiye'de böyle. Sulak yer yok burada.
Millet seninle birlikte matem havasına girdi antidepressana bile başlayan olmuştur.Yok öyle birşey, o nerden çıktı ya?
O değil de, iyi bir ders oldu doktor. Köpek çekme, böyle davranma diyen gözlüklü arkadaşlara selam olsun buradan. Duygusallığa yer yok bundan sonra.

Asgari ücretle çocuklar ne yiyip gelişsin akşam çorba iciyorlardir evdeBüyük ihtimal 19-20 yaşında da böyle olacaklar. Bizim altyapıdakiler fiziken gelişemiyorlar. Bir yanlışlık var ama ne bilmiyorum.
Aslında kötü değil alttan süper gençler geliyor ama Arda ve tayfası sabote ettiler.Ha diyince degistiremezler o kuralı.
Tüm kulüpler Suanki kurala göre transfer yapıyor.
Bu sene görülecek ki yabancı serbestliği sayesinde ligin kalitesi gözle görülecek şekilde artacak.
Hiç gerek yok kural varken de bok milli takım yokken de.
GSCimbom Mobile App
Muslera
Mariano - Maicon - Serdar - Linnes
Fernando - Fellaini
Feghouli- Belhanda - Rodrigues
Gomis
Yedekler;
- Eray
- Carole
- Ahmet(Ozan Kabak)
- Selçuk
- Tolga
- Yasin
- Recep Gül
- Atalay Babacan
- Sinan(Yunus Akgün)
- Eren
3 tane bek oyuncusuna 130 milyon harcayan takımdan ne bekliyosun ki?Bu City bu senede bir şey yapamaz. Bunların kadro çok kötü
F8331 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Fernando Reges'in röportajı ile cenk ergün'ün röportajı taban tabana zıt.
Yönetim tarafindan yine kandırılıyoruz anlaşılan.
B planı oldugunu da sanmam, Lassana Diarra olayı gibi olursa bu sefer hangi emekliyi alcaz bakalım son dakikada.
Genç oyuncu alın artık Mariano,Gomis,Fernando,Maicon vs baya deneyimli 29+ oyuncu aldık zaten fazlasına gerek yok