Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
"Anadolu Sendromu" var bir de...

GSC App VIP Edition 1.0 ™

Yönetim, Fellaini transferini bitirmesi için eski yöneticimiz Bülent Tulun'u İngiltere'ye gönderdi (Ajansspor)

Fellaini olayı ciddi galiba adam harbi babasıymış

Haydaaaaaaaaaaaaaa

H.O.

15315f4caea98383ad199bbf46dfd5ae.jpg

27c05cb87de6dac57deb0ec15d74c9ee.jpg

Su kadroya Serdar yazanlar hangi veriye dayanarak yaziyor cok merak ediyorum.

Adam son 5 yildir sezonun en az yarisinda oynamiyor. Her mantikli teknik adam stoper tandemini birbiri ile cok uzun sure oynayabilen adamlari tercih ediyor.

Serdar sakat olmamasina ragmen osterdunds macinda Ahmet tercih edilmedi mi?

Ustelik Tudor juvenin banko stoperi idi. Adamın herhalde stoper bilgisi vardir.

Ustelik adam tabi Ahmeti de yetersiz buldugundan stoper istemis ki cenk ergun dun 1 stoper daha alicaz diyor.

Hala listelerde Serdar yaziliyor inanamiyorum !

Son düzenleme:
4m avro imza parasının üstüne bi de bonservisi varsa gerek yok.O paraya İmbula'yı Lemina'yı falan zorlarsın

neden kadir çetinçalı fellaini gelsin ndiaye kim diye algı yarattı diyordum şimdi anladım olay bülent tulun muş

Fellaini transferini bitirmesi için eski yönetici Bülent Tulun'u İngiltere'ye gönderen yönetim, bu belgeyi verdi. (Ajansspor)

DF-2HbHXgAALba6.jpg

Manchester United poised to complete Nemanja Matic signing from Chelsea | Football | The Guardian

Galatasaray are confident of securing Fellaini, with the Turkish club’s president, Dursun Ozbek, or another board member due in Manchester on Monday or Tuesday to finalise a transfer.
An agreement has been reached in principle with Fellaini over a four-year contract worth in the region of €4m (£3.6m), which would make him their highest-paid player. The 29-year-old joined United from Everton for £27.5m in 2013.
Galatasaray, who recently parted ways with Wesley Sneijder, are also in talks with the Manchester City midfielder Fernando but Fellaini is their priority.

Son cümle biraz sacma geldi ama bakalim.

Anadoludan topçu alınmaz ama ne hikmetse bajic udineseye gidiyor. Udinese deyip geçmeyin adamlar her sene ortalama 30 m satış yapıyorlar. Bajic 2 sene sonra 10-15 arası bonservise gider

F8331 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bajic iyi oyuncuydu zaten. Şu an bize gelse sevinirdim. 5 Milyon da bir şey değil.

Bakambu (23)
Bajic (23)

yaşında adamlar. 28 yaşında ki Amrabat, N'diaye, Fernandao gibi isimleri almak yanlış.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt