Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
talisca'nın yönetim yada hocasıyla sorunu vardı sanırım. gt bala bakki fiko ya çattı.

fiko+güneş aşırı şerbetli insanlar. umarım bu şerbet bu sene biter.
Bitti bitti renktaş. Rte diğer işlerden kafayı kaldırsın şenolu alıcak önce.

Bu sene zaten o kadronun başarılı olma şansı yok borç da aynı transfer dahi yapamıcak beşiktaş bizden çok daha kötü günler bekliyor onları.

@Dursun Sosyal Medya ve Forumlar Tarama Ekipi

Fellaini yı istemiyoruzzzz !!!!

Daha ofansif ve dinamik bir B2B bulun.

GSC App VIP Edition 1.0 ™

dd486ac70f95e506a053d6afa294a39e.jpg

F8331 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bence bizi çok sağlam yiyorlar. Artık çok geç kaldık ki bizi bugüne kadar oyaladıkları isimlerle bile kapatamayacağız gibi transferi. Ayrıca Fellaini filan net intihar bizim adımıza zaten problemimiz sabit bir takım olmamız, oraya bir enerji katacak, yerinde durmayacak veya etrafında dahi dönerken mevsimler değişmeyecek profilde birileri olmalı idi bu saatten sonra kim olsa yine eyvallah diyeceğimiz duruma getirildiğimiz için çok da fark etmeyecek açıkçası. Bu kadar parayı bu kadar plansız harcayan/harcayabilen bir takım daha yoktur sanırım. 2 yıldır orta sahamız yok ve bu 2 yılın sonunda hala karavana atışlar deniyor olmamız akıl eksikliğinin net emarelerinden.

SM-G530F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bitti bitti renktaş. Rte diğer işlerden kafayı kaldırsın şenolu alıcak önce.

Bu sene zaten o kadronun başarılı olma şansı yok borç da aynı transfer dahi yapamıcak beşiktaş bizden çok daha kötü günler bekliyor onları.

Şenol hoca su anda milli takıma en cok yakısan isim. Bjk den giderse bjk cok pis batar.

Zannetmiyorum. en azından 1 yıl daha.

buraya mehmet demirkol yorumu atan arkadaşlar için :

'' Selçuk İnan asrın transferidir ''

'' Selçuğa o paralar normal aslan besliyorsan yiyeceğine bakmayacaksın ''

'' Beşiktaşın yerinde olsam Gomez yerine Van persie yi alırım ''

'' Ersun Yanal Trabzonsporla bu sezon şampiyon olur ''

''Van Persieyi bugün barçaya madride koy oynar kalitesi tartışılmaz ''

''Advoocat ilk dersten öğrencilerini büyüleyen öğretmen gibi bu sene fenerde iki ön liberolu sistemi görmeyeceğiz''

Eren Derdiyok için ise ''Hiç kuşku yok. Çok doğru bir transfer. Çok da işe yaradı. Ancak Lewandowski olabilmen için Bundesliga'da 200 tane gol atman lazım. Bana göre, Eren Derdiyok'u Bayern Münih'e koysan Lewandowski kadar oynayamaz.''

ve yazmadığım nicelerini...

demiştir böyle yorumları yapmak o an için çok zor olmasa gerek ...

Ben buradaki arkadaşların fikrine bu adamlardan daha fazla saygı duyduğum için ve inandığım için buradayım lütfen forumun kalitesini düşürmeyelim ...

Bence bizi çok sağlam yiyorlar. Artık çok geç kaldık ki bizi bugüne kadar oyaladıkları isimlerle bile kapatamayacağız gibi transferi. Ayrıca Fellaini filan net intihar bizim adımıza zaten problemimiz sabit bir takım olmamız, oraya bir enerji katacak, yerinde durmayacak veya etrafında dahi dönerken mevsimler değişmeyecek profilde birileri olmalı idi bu saatten sonra kim olsa yine eyvallah diyeceğimiz duruma getirildiğimiz için çok da fark etmeyecek açıkçası. Bu kadar parayı bu kadar plansız harcayan/harcayabilen bir takım daha yoktur sanırım. 2 yıldır orta sahamız yok ve bu 2 yılın sonunda hala karavana atışlar deniyor olmamız akıl eksikliğinin net emarelerinden.
SM-G530F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

fernando veya fellainiyi beğenmiyor musun yani?

bruma çok iyi,yedeklerle oynuyo bi de

Öyle görünüyor ki 3-5 gün daha feguliyi hayırlı edecez. Ebesine nutella yedirdigimin keli gel lan!

bikaç haber düşmüş ben arfa ile ilgili fransız basınına.cenk ergün kaynaklı....yakında bi haber patlatırlar ben arfa ve bizle ilgili.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt