Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
hani kampa katılıyordu Feghouli?
2 gün izin mi istemiş zaten ortalarda yok kaç haftadır :)

Milan Paletta'yı satış listesine koymuş. Stoper ihtiyacımız hala devam ediyor. Uygun fiyata alınabilirse iyi bir seçenek olabilir.

Morinyo fellainiyi bizim için hazırlıyor. Yeni aslanimiz sakatlanmaz inş.

yahu düşünsenize, çok iyi bir şirkette prestijli ve güzel maaşı olan bir işe başlıyorsunuz. Twitter da sizden memnun olmayan yöneticilerin olduğu gibi söylentiler dolaşıyor; çok rahatsız edici be!
Gerçi beter olsun Tudor ama yarın bugün gerçekten sabretmemiz gereken bir t.d. (bence kesinlikle Tudor değil, o Sneijder i göndermeyecekti!!) gelirse bu medya işi hep bozuyo onu da bozar...

Bu yüzden melo ?

1c6337ef4116306a7f74d19703497dab.jpg

D6603 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Aslında Tüm transfer haberleri uydurmaymış ne fernando ne feghouli gelmiyormuş aynen devam ediyormuşuz sol bekimiz carole'müş falan :(((((((((((((((

Biz Fatih hocaya demiştik ahımız var diye gitti demirören iti ile iş tuttu,her ne kadar kendisini çok sevsem de bu konuda asla unutmam kırgınız hocam gel affettir kendini

Biz Fatih hocaya demiştik ahımız var diye gitti demirören iti ile iş tuttu,her ne kadar kendisini çok sevsem de bu konuda asla unutmam kırgınız hocam gel affettir kendini

Böyle Ah a can kurban be adam cukkaladı paraları kovulması 3 gün konuşulur sonra gene sinyor Fatih Terim :) bana da böyle ah edin yaw ;)

Böyle Ah a can kurban be adam cukkaladı paraları kovulması 3 gün konuşulur sonra gene sinyor Fatih Terim :) bana da böyle ah edin yaw ;)
niye cukkalasın arkadaş tff adamla 7 yıl sözleşme yapıyor alacak tabii ki parasını futbol sektörü böyle pahalı bir sektör, 1 yıllık tazminat aldığına dua etsinler ben bütün kontratta yazan parayı alırdım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt