Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
saat 12 olsa da ayın 31i olsa.daha 2 gün var 2 agustosa

Gercekten cok tuhaf

Ben bi fark görmüyorum eskisehir ile ostersunds arasinda

Iki takim da 10 kisi ile ceza sahasinda bekledi,birini sifir pozisyon ile tamamladik digerinde 20'ye yakin pozisyon var

Hadi pozisyon sayisini gectim bariz bir sekilde takim daha istekli oynadi hazirlik macinda
Sabri iyice taştı taraftarın bi gün sopa yiyecekler ondan korkularindandir.
Şaka bi yana oynamak isteyip ama beceremeyen bir grup var. İçerideki Huzursuzluktan muhtemelen. Bide transferler gelmeye başladı kaptan bozuntusu dahil kimsenin yeri kedin değil.
Yasin ve Sinan için güzel açıklamalar yapıldı. Sinan konusuna çok katılmasam da, yasinin ağzına yüzüne vurdular. Takım 4.luklerle boğuşurken kimseye zam söz konusu değil diye.
Başarı yoksa zam da yok dedi açık açık.

GSCimbom Mobile App

Eskisehir macini izledim de takim gercekten saglam oynamis

Ben eskisehir ile ostersunds'un arada bir fark görmüyorum

Ayni takim ostersunds'a karsi pozisyona giremedi,tuhaf isler oluyor takimda

Şaşıracak birşey yok. Sinan gitmek istiyor berbat oynuyor ki size faydam olmayacak bırakın beni mesajı veriyor. Selçuk lines Tolga Yasin vs vs yedek kulübesine doğru yol almak üzerilerdi sonrası da o paralarla sözleşme yenilenmeyip aç kalacaklardı. UEFA'dan elenince lig için bu kadar transferlere gerek yok vs denip ya Tudor gönderilecekti yeni hoca onlar için bir şans olacaktı yada yönetim de gidecekti ki yenisi gelsin vs transfer sezonu biterdi. Taraftar olarak da isteklerini yerine getirmek için de baya gayret ettik yani

Şaşıracak birşey yok. Sinan gitmek istiyor berbat oynuyor ki size faydam olmayacak bırakın beni mesajı veriyor. Selçuk lines Tolga Yasin vs vs yedek kulübesine doğru yol almak üzerilerdi sonrası da o paralarla sözleşme yenilenmeyip aç kalacaklardı. UEFA'dan elenince lig için bu kadar transferlere gerek yok vs denip ya Tudor gönderilecekti yeni hoca onlar için bir şans olacaktı yada yönetim de gidecekti ki yenisi gelsin vs transfer sezonu biterdi. Taraftar olarak da isteklerini yerine getirmek için de baya gayret ettik yani

Mantikli bir senaryo

Böyle olmus olabilir gercekten

Mancini hocammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm 3te 3 yapti

DGAPqyxXkAMVmBj.jpg

Arti tudorun antrenman temposundan ve disiplininden rahatsiz olduklari icin gitmesini istiyorlar bazilari

Bein transfer programi basliyor

Adamlar 2-3 haftadir sessiz yaw bir bomba patlatin be

Arti tudorun antrenman temposundan ve disiplininden rahatsiz olduklari icin gitmesini istiyorlar bazilari
Tudor konusunda ben kalmasını istedikçe çoğu renktaşım bana kızdı belki de haklı çıkacaklar ama Sneijder hariç ki anladığım yönetim hamlesiydi bu. Dürüstçesi sneijderin menejeri Alanya maçı sonrası taraftarın sevgisini kullanıp biz gitmek istiyoruz demiş ki amaç bu sene bitecek sözleşmesini aman Sneijder giderse taraftar bizi linç eder gitme zam yapalım sözleşme uzatalım dedirtmekti bizimkiler de tamam deyince menejeri totosunun üstüne oturdu. Sneijdere sırf önümüzden kızıyorum para için menejaerinin o oyunu oynamasına izin verdi alet oldu. Pişman oldu ama hem bizi sneijderden etti hem de o parayı bir daha bulamaz.

Tudora gelince gidenler doğru gelenler ve gelecek olanlar doğru Selçuk yedeğe be Sabri Yok Semih yok Tolga yedeğe Yasin yedeğe

Sistem çok koşan box to box sağlam fizikli bir takım kurmak istiyor ki Türkiye de bu sistem hep iş yapmıştır elmanderli o kadro şampiyonluğu bırakın en göze hoş futbolu oynadı son 15 senede. Eee motivasyon taktik onları da görecez inş kötüyse gider bu kadar net

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt