Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Badou'nun istatistiklerini incelerken dikkatimi çeken zayif yani olarak tanitilan oyun kurma yetenegi bekledigimizden iyi olabilir daima ileri dönuk pas atiyor ve hatta maestromuz Selcuk kadar basarili ara pasi atmis. Çalim atma yetenegi tartisilmaz, gectigimiz sezon Brumadan sonra en fazla ve efektif çalim atan futbolcu. Ve dikkatinizi çekmek isterim bu bir merkez orta saha oyuncusu. Defansif yönüde var, atletizmi ve çaliskanligi sayesinde fazla sayida top kapiyor... Osmanlisporda maç basi 3 top kapmis (Osmanlida daha fazla top kapan yok). Bu özelligini Avrupa maçlarinda daha fazla göstermis.

Savunmasini gelistirmeye devam ederse 4-4luk box to box oyuncusu olur Yaya Tourenin fakir hali tarzinda. Ayrica Fernando bir çok zaafini örter bunun mesela duran toplarda zaafi olan biri.

Bu podolski biraz sergene benziyor , disiplinli bir ulkeden cikabilecek en rahat kisilikli adamlardan biri

sen bir alman olarak bu yasinda hatta 3 sene oncesinden planlarini turkiye japonya olarak yaparsan , futbolculuk potansiyeline ihanet olarak anlarim ben bunu

bu adam tum bu geri kalisini , milli takimdan uzaklasmasini filan hareketsiz oyun tarzina bagliyorum

sandalye koy otursun , geleni sutlasin , buyuk kismini kaleye de soksun ama sadece o kadar

16321940654_b0d879f666_b.jpg

GSC App VIP Edition 1.0 ™

Lan ne sol bekmiş arkadaş hakan ünsal dan bu yana bi adam gibi devşirme olmayan bir adam alamadık ne sol bekmiş arkadaş!

Galiba ben arfayi fb bitiriyor , keske lima midir nedir ona agirlik verseler , bu ben arfa isi hic iyi olmaz acikcasi

Ndiaye gelmesin demiyoz zaten de 7ye falan gelmesin 5€+2 çöp çok iyi olurdu

Çılgın kıvırcık geleydi daha iyiydi

Günün 20 saati boş geçiyor tam uyuyacağız haberler akıyor:) neyse bi çay demleyim bari.

Fenerbahçe yetenek düşmanıdır,ikinci RVP olur orada.

Ben oyuncu uzerinden gidiyorum , ornegin bize de gelse asiri umutlanirim , fb ye giderse de cok problem

cunku iki ozelligi var , tribun hareketlendirici bir isim , ikincisi gamechanger bir oyuncu tipi

bu tip adam pek gelmiyor , bunun gibileri herhangi bir sebeple dev takimlarda dusus yasadiginda almalisin , gidip 1 senesi kalmis belhandaya 8-9 vererek degil

Bizimkilerin ilgisi menejer araciligi ile buyuk ihtimal..febelilerin yoneticileri yarin gidiyormus fransaya gorusmeye

Hadi lan Fernando-Ndiaye ikilisi gelsin de leşçuk bir daha oynayamasın

Bıktım artık kurtulalım şundan

ben arfayı nabacaz ona o paraları verebiliyorsak zaten konoplyankayı alalım

alıp belhandayı sola çekeceğimize orjini sol kanat almak daha mantıklı.

ben arfayı nabacaz ona o paraları verebiliyorsak zaten konoplyankayı alalım

alıp belhandayı sola çekeceğimize orjini sol kanat almak daha mantıklı.

Bu benim yorumumdur ama bazi adamlar vardir her halukarda alinir

mesela ibra , forvet sayin 4 de olsa alinir firsat varsa

ben arfa oyle belhandaya , hakim ziyech e benzemez

su an asiri overrated durumda , tr lere dusecek halde degil aslinda , asiri is yapar

belhandayi birak sneijder i filan dahi kesebilecek bir yetenek ben arfa , cok ilginc bir oyuncu hakikaten

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt