Nedim Tokuyucu
İmparator
- 20 Ocak 2010
- 93.422
- 72.966
- 5.188
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Moura dan başka biri yok mu sol açığa düşünülen?
F8331 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Kardeş neden böyle dedin kikaç orta yapmış renkdaş , kaç dripling , kaç tane şut çekmiş onlar da yazıyor mu?
edit : pardon renkdaş demişim.
Geçen sezon pek forma şansı bulmamış
Oha çoğu çıkmadı basına. İngs çok iyi olurdu veya Correa gelse o da çok iyi olurKonop vardı o iş yattı TD'nin bırakmaması yüzünden.
Lingaard vardı o da yattı.
İngs kiralanma mevzusu çıktı Kloop izin vermedi.
Campbell gündem de Arsenal 8'den açtı kapıyı.
Correa için kiralama teklifi sunuldu. A.Madrid'in ilk amacı satmak. Ağustos'a kadar kimseyi alamazsak Correa'da satılmazsa kiralanabilir.
Donk > Badou
not : Bu degerlendirmede hesaplamalar yapilirken fiyat/performans metrikleri kullanilmistir.
Oha çoğu çıkmadı basına. İngs çok iyi olurdu veya Correa gelse o da çok iyi olur
o zaman badou >pogba.. badouyu 350 bin€ ya almışlar pogbayı 100e
not:bu değerlendirmede hesaplamalar yapılırken fiyat-performans metrikleri(nejat kafası) kullanılmıştır
Reyiz bu kadro ne kör oldumMuslera
Maicon Serdar Tolga
Mariano Fernando N'Diaye Linnes
Feghouli Belhanda
Gomis
![]()
Futboldan ve futbolcudan anladığı aşikar ama td yetenekleri kısıtlı aynen. Oyun okuma, ikili ilişkileri ve basın açıklamaları sıkıntılı. 3-5 seneye anca o yönde kendini geliştirebilirHacı kızıyoruz falan ama Tudor'un listesi çok iyi aslında. Talip olacağı oyuncuları biliyor ama onları bir arada oynatamayacak bence.
Daha birçok oyuncu var. Orta saha alternatifleri arasında Medel'de vardı mesela. Fernando ile oradaki bütün defterler kapandı.
tam bir libero performansı , sadece rolünü yapmış fernando.kaç ikili mücadeli kazanmış , kaç top kapmış , kaç hava top mücadelesini kazanmış , kaç tane dikine pası var bunlara bakmak lazım.Ayrıca yanına box to box oyuncu şart görünüyor.Kardeş neden böyle dedin ki
İstatistiği koydum sadecr yoksa
Beğeniyorum transferi fernandoyu :/
Toplam şut 0.4
Ceza sahası dışı 0.1
Kilit pas 0.2
Ort pas 25.9
Pas yüzdesi %90
Uzun top 1.2
Top çalma 1.5
Geçen sezon pek forma şansı bulmamış
İstatistik koydum sadece.
Futboldan ve futbolcudan anladığı aşikar ama td yetenekleri kısıtlı aynen. Oyun okuma, ikili ilişkileri ve basın açıklamaları sıkıntılı. 3-5 seneye anca o yönde kendini geliştirebilir