Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Beyler Orkan Çınar olayı nedir bilen var mı. Biz almak istesek 4-5 milyondan aşağı istemezlerdi. Bu tinerciler nasıl oluyor da 450 bin eoruya alabiliyorlar.

____________Muslera_____________
Mariano___Maicon__Denayer___Costa
____________Fernando____________
_______Badou_____Belhanda_______
___Feghouli___Gomis___Lucas Moura
Dursun Başkanımın vizyon kadrosu

Bu dursun selcugun yerıne adam bıle almazdı beyler gelen adama ısyan etmek yersız sukretmek gerek

Osmanli 7+ milyon euroya cakacak bu adami anlasildi.
Hayrini gorsun tatmin olanlar, 2 ay sonra goruruz sizleri.

Herkese iyi haftalar. bye

İnsanların bir çoğu bu para çok diyor zaten ama sen ve notçu kimseler nerdeyse gelse de kötü oynasa, dediğimiz çıksa diye dua eder haldesiniz. Bu mu futbol konuşma talebi?

böyle memnuniyetsiz taraftar gormedım

iyi haftalar bye

Selçuk'u görmemek için katlanacağız artık bu kazığa

Yanlış mantık bence. Dünyada Badou gibi oyuncu mutlaka başka da var. 7-8 milyonlar konuşuluyor ise kesinlikle fazla. Lyon'dan Gonalon 5 milyona transfer oldu. Osmanlı 4+2 oyuncu ile bu işi kapatmalı. Ntvspor bilerek yüksek rakamlar veriyor olabilir.

Ben tudorun selcuklu bir 3lü os kurgusu yapacağı düşüncesindeyim. Selcuku keseceğini sanmıyorum.

Yanlış mantık bence. Dünyada Badou gibi oyuncu mutlaka başka da var. 7-8 milyonlar konuşuluyor ise kesinlikle fazla. Lyon'dan Gonalon 5 milyona transfer oldu. Osmanlı 4+2 oyuncu ile bu işi kapatmalı. Ntvspor bilerek yüksek rakamlar veriyor olabilir.
Yönetimin çapı belli
2 oyuncu istediler bu 2'si olmazsa kapatır bunlar transferi

Mecbur

Badou genç olsa yine 7 milyon euro verilebilir de 26 yaşındaki adam için çok fazla para

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt