Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
images

Girdi gibi hadi hayırlısı

Menajeri sol bek heralde.

Ya bırakın adam kendi inandıklarını yazsın, aynı fikirde değilsiniz diye ne bu mahalle baskısı. Çok rahatsız oluyorsanız engelleyin her gün aynı geyik.

SM-G530F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Engelleme falan çözüm değil. Ben şunu öğrenmek istiyorum, bu hakkı ona kim veriyor? Bu herif kim oluyor da gelip burada benim takımıma sallayıp üstüne herkesin canını sıkmak için uğraşıyor ve kafasına göre takılmayı kendine görev ediniyor?

Bu badouda ne numara var çözemedim
Sadece patlama gücü yüksek anında kaleye gidiyor

Ndiaye için ödenecek bonservis 7 milyon Euro..
Nevzat

Menejere 1.3 doğruysa o para burnunuzdan gelsin, çocuklarınızda çıksın

Yazsın yazsın da ÇAKMADAN, SOKMADAN yazsın. Bahsettiği takım forumun takımı bilmem farkında mısınız. Her yorumda görücem ben sizi iması. Tersi durumda 3 ay girmez foruma... Millet de ona ÇAKMASIN diye...
Ya altı üstü saçma sapan bir yazı o öyle deyince öyle mi oluyor çok boş işler bunlar. Raporla ceza almadı ise engelleyin başka çaresi yok inan ben senin özelinde değil ama adamın dediğinden çok sürekli çakmakla ilgili postları görmekten kal geldi ki kimse yazmasa x birinin saçma bir temennisini görmemiş olacaktım olması gerektiği gibi.

SM-G530F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Ndiaye 7m uygun ama 1.3 menajer ve 2.2 oyuncuya verildiyse olacak iş değil. Böyle herkes adam alır bas parayı gelsin

7m'ye bitmiş Ndiaye umarım ödenen bonservisin altında ezilmez,aklımızda soru işaretleri var yine de iyi oyuncu umarım hayırlı olur

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt