Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Güzel kazik yedik yine.

Allah bin belani versin Dursun haini.

Ahmet Gökçek, N'Diaye için ~7 M € ve Galatasaray alt yapısından 3 futbolcu karşılığında Galatasaray ile anlaşıldığını açıkladı. (A Spor)

bu ne lan

NTV Spor açıkladı Badou Ndiaye Galatasaray'da!

Kayseri,Eskişehir,Kasımpaşa,Osmanlı bakalım sırada hangi şanslı anadolu takımı var

Valla içimde bir his var ndiaye cavanda gibi çıkacak diye

Yorumlar çok uçlarda. Ben bilmiyorum Ndiaye'yi, doğru düzgün izlemedim yani. Ama daha 1 ay önce burada çok fazla öven arkadaşlar vardı, şimdi yerildiği yorumlar daha fazla. İki taraftan birisi ya tamamen ezbere konuşuyor ya da abartıyor. Ben oyuncu iyi olsa bile büyük takımda oynamanın ağırlığını kaldırabilir mi ve bizim gibi kapanan rakiplere karşı oynayan takımda nasıl olur gözüyle bakıyorum. Benim bildiğim topla dripling yapmayı seven bir adam, o tip adamlar da genellikle tutmuyor bizde, sistem farklı, rakipler farklı, beklentiler farklı. Ama bir yandan da hücum özelliklerinin yanında çok top kapıyor deniyor o da pozitif.

Ben piyasayı takip eden arkadaşlardan şöyle 3-5 kişilik de olsa bir Avrupa listesi bekliyordum aslında. Bir ara Murhan yazmıştı buraya, onun gibi bizim alabileceğimiz ve bize lazım olan birkaç orta saha oyuncusu yazılsa da aslında onlar üzerinden karşılaştırma yaparak konuşsak.

d7ec3b3125c60c138ca8d287fa49f15f.png

Bu gerizekali hainler kesin U17 den oyuncu vermistir.

Allahim delirtecekler hepimizi. Serefsiz hainler kulübün agzina sictilar 3 senedir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt