Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İş yapar ikisi de kaliteli adamlar.

belhanda kalite adam, takıma küstürülmez huyuna gidilirse süper ligin en iyiside olabilir.

n'diaye anadolu dan gelecegi icin risk her zaman var tabi. dar alanda basarılı bir topcu diyorlar umarım öyledir. rakipler sürekli kapanacagından, dar alanda iş yapacak topcu lazım.

en çok selçuk inanın yedek kulübesine gireceği için mutluyum

Oyuncuya 2,2 M €, menajerine 1,3 M € ödenecek.

YUH

Aykut ince daha geçen terim galatasarayda deyip yeri göğü inletmemiş miydi, ndiaye gelir ama rakam verdiyse sallamıştır

menajer ve oyuncu maaşı bilgileri yanlış coşmayın hemen.... bonservis çok olmuş harbiden

Hayırlı olsun. Bakalım karşılığında hangi oyuncuları verdik.

Rakipler tudor varsa korkmamıza gerek yok diyolar
En büyük sorun bu inşallah yönetir şu takımı

benim anlamadıgım basaksehir dogru dürüst bonservis harcamadan nasıl bizden iyi takım kurabiliyor veya bjk dogru dürüst bonservis harcamadan 2 sene sampiyon oldu biz en cok maaşı veren ve en kötü futbolu oynayan takımız gercekten aklım almıyor bu durumu kabullenemiyorum aynı zamanda

Plan, program, sorunları doğru teşhis etme, başarılı yönetici ve yönetimde bütünlük.

Bu maddelerin hepsinde Beşiktaş ve Başakşehir, Galatasaray ve Fenerbahçe'nin çok önünde gidiyorlar.

7 ve üzeri Ndiaye için fazla değil mi?

Alt yapıdakilerin cevher olduğunu biliyorlar 2-3 sene sonra yine sağa sola böyle paralara satacaklar Ndiaye'nin bonservis 20-25 olur o zaman

[TABLE="class: tablodis"]
[TR="class: tr32"]
[TD="class: tabloic, bgcolor: #FFFFE5, align: left"]Sansar91 - 31.07.2017 14:43[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

[TABLE="class: tablodisbeyaz"]
[TR="class: tr32"]
[TD="class: tabloicbeyaz, align: left"][TABLE="width: 298"]
[TR]
[TD]
bos.gif

Gs de ne kadro kurdu yalnız umarım Tudor´u kovmazlar
biggrin.gif

:red:[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Tarihimizin en kazık transferler sıralamasını update etmeyi ihmal etmedi yaglı surat.

Yeni sıralama:
Tarık>Badou>Amrabat>Donk

ozan falan kampa gitmedi diye biliyorum ins onlar degildir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt