Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ulan bu cocuklar zaten bi kac sene sonra ndiayeden pahali olcaklar

Ben Ndiaye'nin katkı vereceğini düşünüyorum ama o paraya daha iyileri alınırdı. Lemina'ya 15 verseler üzülmezdim bu kadar.

bonservise kafayı takmıyorum oyuncu iyi oynasın yeter,carole'yi 1.5a aldıkta ne oldu...Ndiaye iyi oynasın 7m falan unutulur

-----------Muslera-------
Mariano--Maicon-Serdar--Linnes
-------Fernando--?Fellaini?-------
Feghouli-----Ndiaye----Belhanda
--------------Gomis------------

Ya da

-----------Muslera-------
Mariano--Maicon-Serdar--Linnes
-------Fernando--Ndiaye-------
Feghouli----Belhanda----Garry
--------------Gomis------------

Ndiaye'ye gitme sebebimiz büyük ihtimal 5 taksitle ödeme yapılacak eldeki sıcak paranın bir kısmı tutulacak bu sayede sol bek falan da alabileceğiz.....mesela İmbula'yı 15e almak için peşin para çıkarmak gerekiyordur....Osmanlıya ilk başta 2m falan verirler kalanı taksitle ödenir

[TABLE="class: tablodis"]
[TR="class: tr32"]
[TD="class: tabloic, bgcolor: #FFFFE5, align: left"]TR-CaPTaiN - 31.07.2017 14:47[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

[TABLE="class: tablodisbeyaz"]
[TD="class: tabloicbeyaz, align: left"][TABLE="width: 298"]
[TR]
[TD]
bos.gif

Belhanda 8 + 2
Maicon 7
Gomis 2.5
Mariano 4.5
Ndiaye 7
Feghouli 4.5
Fernando 7

Dursun coştu.
lol.gif

6s kadro olarak toparladı ama başına hoca koymadığı için işleri zor. Tudor: Hırvat Aykut. [/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Bonservisden çok verilen isimleri düşünüyorum. Zaten fazla bir para ödeyeceğimiz çok belliydi. Asıl soru o paraya performansı garanti bir isim gelemez miydi ? Bence gelebilirdi.

Herkes muhasebeci anlamsız yorumlar napalım 7 milyonsa kağıt üstünde dream team olma yolunda ilerliyoruz.. sadece anlamadığım fellaini haberleri nereden çıktı gerçek mi

[TABLE="class: tablodis"]
[TD="class: tabloic, bgcolor: #FFFFE5, align: left"]TR-CaPTaiN - 31.07.2017 14:47[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

[TABLE="class: tablodisbeyaz"]
[TD="class: tabloicbeyaz, align: left"][TABLE="width: 298"]
[TR]
[TD]
bos.gif

Belhanda 8 + 2
Maicon 7
Gomis 2.5
Mariano 4.5
Ndiaye 7
Feghouli 4.5
Fernando 7

Dursun coştu.
lol.gif

6s kadro olarak toparladı ama başına hoca koymadığı için işleri zor. Tudor: Hırvat Aykut.[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Aykut'a hakaret etmiş.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt