Transfer Nöbeti (ARŞİV 11)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Adı geçenlerden kim kaldı başka ? Süre azalıyor Okaka ya bile razıyız.

Seçeneklerden biri olan Sakho Bursa ile anlaşıyor. Yönetim ya başka isimlerle ilgileniyor yada transferi bitiremediler.
İşte ben de bunu soyluyorum. Adı gecenlerden birini almak zorunda mıyız, adı gecmeyen biri olamaz mı?

Sahsi fikrim yani bu transfer donemi ile alakalı degil de ben fatih hocanin bu yönetimle uzun sureli calisacagini sanmıyorum. Adam iki forvet istedi elde eren var. Stoper istedi yok.

gomis klüpten ne kadar zam istedi gerçekten çok merak ediyorum. 1.5m euro gibi bir rakamsa eğer verilebilirmiş bence.

Gomis'e zam yapmaktan kaçtık, forvetsiz girip şampiyonluğu kaçırırsak daha zararlı çıkacaz. Öyle hocayla aralarında büyük bir kavga da yok gibi. Geçen sezona da böyle tutuk başlayıp sonradan açılmıştı. 20 gol civarı bir katkı alırdık.

Bence Modeste için hala bekleniyor. O olmazsa transfer kapanmasına yakın Okaka haberi gelir.

Transfer donemi bir haftadir devam etmiyor. Aylar oldu.
Bir kulubun her pozisyon icin takip ettigi oyuncular olmali. Olasi sozlesme fesihleri, sakatliklar gibi nedenlerden dolayi kadroda cikacak acikliklar nasil dolar yoksa?

Transferlerle birlikte yapilacak olan aciklamayi isimden daha cok merak ediyorum. Son gune kadar bekletilen ve ugrasilan nedir acaba? Adi gecen isimler, sayet gundemimizdeyse gercekten, ya kronik sakat, ya bir senedir futbol oynamiyor ya da gercekten verimsiz ve formsuz oyuncular.

Sampiyonlar Ligi biletini bir hafta once almadik. Bu tur arenalara yabanci bir takim da degiliz, bizi nelerin bekledigini iyi biliyoruz.

Umarim Galatasarayimizin kalitesine yakisir nokta transferler olur.

atkıları sarı kırmızı
cimbom un harbi çocukları
korkutamaz ölüm onları
dökerler adamın kanını....# faa
stresli günlerde iyi gidiyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt