Ercan Kinay
Cezalı
- 10 Şubat 2016
- 18.803
- 3.724
- 868
Galatasaray, Younes Belhanda'ya gelen teklifi reddetti https://t.co/QJGqn2K1zj FutbolArena on Twitter
Laleler üzgün
Laleler üzgün
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İşte ben de bunu soyluyorum. Adı gecenlerden birini almak zorunda mıyız, adı gecmeyen biri olamaz mı?Adı geçenlerden kim kaldı başka ? Süre azalıyor Okaka ya bile razıyız.
Seçeneklerden biri olan Sakho Bursa ile anlaşıyor. Yönetim ya başka isimlerle ilgileniyor yada transferi bitiremediler.
gomis klüpten ne kadar zam istedi gerçekten çok merak ediyorum. 1.5m euro gibi bir rakamsa eğer verilebilirmiş bence.
Görebilirsin kardeşim.boşalt içindeki kini nefretiBeyler ban yedikten sonra forumu takip edebiliyor muyuz
gomis klüpten ne kadar zam istedi gerçekten çok merak ediyorum. 1.5m euro gibi bir rakamsa eğer verilebilirmiş bence.
Takiminda kalir.
Ee bu adam bosta mi kalacak. Var bi ciplikSözleşmesi yok nasıl kalıyormuş, adamlarda transfer sezonu kapalı.
Evet kardesım neden ban yıceksınBeyler ban yedikten sonra forumu takip edebiliyor muyuz