Transfer Nöbeti (ARŞİV 11)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
MOUSSA DEMBELE'yi almalıyız celtic'ten, 20 saattir lyon'la anlaşacağı söyleniyor fakat imza falan yok ortada , akşam idmanına da çıkmamış. apdür gidip ikna etsin , zorunlu opsiyon falan koydursun.

Celtic, Lyon'a zorluk çıkarıyor diye okudum ben Le qeupe de. Yerine adam bulmadan bırakamayız demişler.

A.a gomis a.a.

Bok var sesini çıkarmayıp oturmadın olduğun yerde. Parana sokayım puşt herif. Abdürrahim Albayrak'ın Alanya maçı sonrası yaptığı açıklamadan belli yönetim ve hocayla büyük sorun yaşadığı para konusunda.

Yahu kesin kura dan sonra

Albayrak bunlari diyecek: Bu saatten sonra cok pahali, takimlari birakmak istemiyor cok ugrastik vs.

İyice saçmalıyorsun ameka bu adamların hiçbiri çöp değil belli seviyesi olan oyuncular,bunun bir kaç basamak oyuncuyu zaten anca alabilirsin zaten bu saydiklarin da en az rotasyon oyuncuları.İyici manyamissiniz o çöp bu çöp bizde tek çöp kaldı o da tarık sığırı.
Belhanda,Eren,Selçuk,Sinan,Feghouli de satalım bari çöplerden kurtulalım.

galatasaray da ancak son günde transfer yapilir geleneki tekrar yasatmak istiyor bizim yönetim

Ujfalusi içinde aynı böyle yorumlar yapılıyordu. Şu saatten sonra zapata gelirse öpüp başınıza koymaniz lazım.

Son dakikada Modeste bekliyorum hala nedense. Modeste'yi açıklayın artık.

Gomis cl’de iş yapmazdı, şu an ismi geçenlerin hicbiri iş yapmaz gerçi

Üçüncü Havalimanınımı garanti olarak sunacan neyle alacam moussa yi.

konuşulduğuna göre 8m isteniyor, kendi ücreti de öyle çok yüksel değil., ben opsiyon + kiralayalım diyorum , ya da taksit vs. bişeyler uydursunlar işte.

Oy Modeste, Modeste de koydun bizi ateşte.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt