Mert Aydinli
Taçsız Kral
- 13 Ekim 2014
- 107.043
- 57.470
- 4.588
vallahi bilmiyorum :Syesterday beni sen mi banladın muhsap heis ?![]()
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
vallahi bilmiyorum :Syesterday beni sen mi banladın muhsap heis ?![]()
Inan bana cok isterdim ama olmazYarında beklenen transfer gelmezse arınma gecesi misali içini boşaltma gecesi yapalım küfürde serbest olsun öncümüzde sen olmalısın.
Hangi kanal verecek kurayı
kimi getirirse getirsin ama su futbolculari öpmesin artik. Cok asiri bir hareket bence. Belli edep sinirlarini asan bir hareket bence. Bunu ypmasin pektemekede fitim, burakada, selezniyovada...
Önce yanaktan öperdi simdi bogazdan enseden bilmem nerden öpüyor.
Anladik yani samimisin futbolcularla ve allah razi olsun emeginde geciyor kulübe.
...but no kiss please...
Alınırsa en fazla 1 adet vasat forvet alınır. Bu kur ile asla 2 forvet işine girmezler. Lig şampiyonluğu çok onemli oysa ki seneye yine 40 milyon euro gelir demek. Lig icin iyi bir forvete ihtiyacimiz var.Döviz iyice arttı. Bizimkiler onu bahane edip adam almayabilir, daha önce yapmadıkları iş değil
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
futbolcu bilgileri çerçevesinde atabilecekleri kadar attı cahil herfiler.Duyumcular da tıkandı herhalde![]()
Aramızda ki kusları ifsa etmeni bekliyoruz renktasYalnız hocaya ve yönetime saldırmak isteyenler görüyorum sarı üye parçalı üye felan bunların kuş olduğuna eminim forvette gelecek kadro kurulacak daha neyin artistliği
abartili buldugumu belirttim. yoksa isterse yalasin kendi bilecekleri isNiye kardesim bogazdan da öper yanaktan da öper alla alla