Ercan Kinay
Cezalı
- 10 Şubat 2016
- 18.803
- 3.724
- 868
Yeni forvetimiz Sinan olur
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
barcelona
napoli
liverpool
galatasaray
benim dun gece'den beri aklima psg,liverpool,roma geliyo. İcim urperiyo.
Alamazlar zor. 10 m civarı fiyat çekerler
arkadaşa banın
arkadaşa banın
12 yildir katilamiyorsunuz daha burda sevmeseler bari muhabbeti yapiyon yakisiyor mu reisO nasıl bir sistem abi ya. Torbalara bakıyorum kolay grup gelme ihtimali yok. Ya çok zor bir grup gelecek yada aşırı zor.
Kuradan sonra Cem Yılmaz: sevmeseler bari... Bu modda olacağız sanırım..
o kura da koyayım birgün bekleyemedi hıyar. bizim beceriksizlere de yalandan bahane çıktıAllah belanizi versin bekledinizde ne oldu.
Euro yukseldi, kim bilir nasil bir cingene pazarligi yapiyorlar 100 bin euro az odiyelim diye.
Alin kur farki bir yerine sokarsiniz koduklarim.
Sent from my SM-G950F using Tapatalk
Biryandan nöbeti takip ediyorum, bir yandan haberleri izliyorum.
Dolar olmuş 6.80. Antalya'da bir eğlence parkında Cezayirli bir kadın salıncaktan düşüp ölmuş. Emniyet kemeri sıkılmamışmış. Oradaki güvenlik görevlileri ne halta yarıyor? Kontrol etmeden başlatma it!
Ülkemiz çok ciddi bir vasatizm tehlikesi altında. Çoğu insan işini yarım yamalak yapıyor, müteahhitinden temizlikçisine, güvenlik görevlisinden memuruna... En alttan en tepeye kadar.
Bir de müslüman diye geçiniyor insanlar, müslüman adam aldığı maaşı hakeder! Trafik polisleri bütün gün orda burda pinekliyor, önemli biri geleceği zaman yollara ip gibi diziliyorlar. Herkes "idare ediyor"
Konuyu transfere getiricemböyle bir ülkede ülkenin en büyük takımı gol kralı golcüsünü transfer bitimine 1 hafta kala da satar, yerine adam bile ayarlamadan.
İnsanların uyanıp kendine gelmesi gerekiyor artık. İşini iyi yapmayanlara da hesap sormaya başlaması. Yoksa halimiz Venezuela'dan beter olur.