Transfer Nöbeti (ARŞİV 11)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Aslında Avrupa'dan çok daha iyi olduğumuz birçok konu mevcut. Avrupa'dan 1 tane Google, Facebook çıkmaz, çünkü adamlar doymuş ve statik. Almanya Avusturya gibi ülkelerden uzun vadede bir halt olmaz.

Ama oradan öğrenecek de çok şeyimiz var tabii. En başta boş kurallar koymamak ve koyulan kurallara uymak.

Biz de polis varsa trafik kurallarına uyulur, yoksa herkes kafasına göre takılır. Almanya'da (biraz fazla ama bizim halimizden iyidir) adamlar kurallardan zevk alırcasına uyuyor kurallara. Yanlış yere park etti diye komşusunu şikayet edenleri duymuştum.

Aslında AB'nin bize çok ihtiyacı var ama biz bu gidişle orayı da bozarız :)

Evet böyle seyler mümkün burada. Zaman zaman kemerini takmayanlari falan polise ihbar edenler bile olabiliyor.

Kendimden bir örnek vereyim mesela, Cumartesi'ye kadar Türkiye de izindeydim, Cumartesi günü arabayla yola ciktik Almanya ya dogru. Türkiye den ciktiktan sonra yani sinir kapisini gectikten sonra insan yollarda bir rahatlama yasiyor aninda. Türkiye de araba kullanmak asiri yorucu ve stresli birsey, kimse kurallara uymuyor. Bir bakiyorsun 2 seritlik yolda 4 araba yan yana duruyor, lamba da kirmizi da gecen mi dersin, her halta korna basan mi dersin, yol senin hakkin iken kavsakta deli gibi önünden gecen mi dersin, gercekten ne ararsan var.

Trafikte cok sakin birisiyimdir beni kolay kolay hic birsey cileden cikaramaz ama ne zaman Türkiye ye gelsem bu tamamen degisiyor. Sinir hastasi ediyorlar beni hemen ilk günden itibaren, 2 hafta da kendimden gectim resmen yollarda.

Yemin ediyorum ne zaman Bulgaristan/Sirbistan'a girdik aninda rahatladim yollarda. Bulgaristan'in yollari berbat o da yoruyor insani ama o ayri bir konu.

Son gün alırlarsa Okaka denen danayı aynı Sighortson, Groskreutz, Pandev gibi olur Muğdat'la kadro ya girme yarışı yaparlar. Nagatomo ve Baros'dan sonra var mı son gün gelip de yararlı olan.

Son gün başarılı transfer olur o mesele değil ama 1 aydır hoca forvet istiyor , taraftar forvet istiyor , gomis varken bile forvet lazımdı hala kimse yok , hala bekliyoruz gidip üstüne birde okaka malını alırlarsa tam tüy dikmiş olurlar.

Son gün başarılı transfer olur o mesele değil ama 1 aydır hoca forvet istiyor , taraftar forvet istiyor , gomis varken bile forvet lazımdı hala kimse yok , hala bekliyoruz gidip üstüne birde okaka malını alırlarsa tam tüy dikmiş olurlar.

Okaka veya muadili inan o ayarda birini alacaklar. Onunda evrakları yetişirse.

Ben bu kadar beceriksiz bir yönetim görmedim. Kimse yönetim neden eleştiriliyor demesin.

Okaka cukaka mokaka bilmem abi o Forvete biri gelecek Gomis kalsaydi idare eder forvet filan derdik ama Eren kendini Idare edemiyor bizi mi idare edecek getirin Okaka mokaka ne varsa haydeee.

bunlar gercekten forvet aldilarda aciklamaktanmi kaciniyorlar anlamadim gitti

Stefano+Okaka+FC+Parma+Official+Headshots+cFLcS9xVVaml.jpg

İnşallah yeni konu bir efsanenin başlangıcı olur her zaman için umut vardır arkadaşlar yönetim bu olsa bile ne diyim artık kendimi teselli etmeye çalışıyorum

Modestenin geleceği çok belli. Adam daha transfer olmadı ve heralde ortada kalacak değil.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt