- 2 Temmuz 2011
- 136.284
- 57.833
- 5.338
Zapatanin twitter hesabi nasıl gerçekse mayista attığı twittler etkileşim bile almamış.benim bile daha çok retwetim var. Hesap fake
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
transfer konusunda yönetimin beceriksizliğini es geçip fatih hocaya saldıranları iyi takip edin çünkü bunlar potansiyel kuştur
5 tane stoper say desek maldini nesta stam cannavaro materazzi dicek birinden de bunu duymamış olalım rengimSeria A nın sayılı stoperlerini bilmesek bunu yeriz
Ayni tayfa Nagatomo transferini de elestirmisti, adam geldi hepsini g*t etti, Zapata'nin son durumu nasil bilmiyorum ama daha gelmeden ve son maclarini izlemedigin oyuncuyu elestirmek sacmalikzapatanın tweetinin altına gelen yorumlara bak ya gerizekalı sürüsü hepsi eminim aralarından 2 maçını izleyen yoktur
Futbolu terim yonetiyor.gidecek kalacaklari terim belirliyor.gomis in gidisine terim olur demese satar mi yonetim.bir taraftan da dovizin durumuna bakinca transfer yapilmasa daha hayirli gibi klubun gelecegi icin.transfer konusunda yönetimin beceriksizliğini es geçip fatih hocaya saldıranları iyi takip edin çünkü bunlar potansiyel kuştur
Mevlüt veya pektemek olabilir ?Tek forvete basacaklar parayı o zaman anladığım bu
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
zapata serie a nın sayılı iyi stoperlerinden izlemeyenler için
Ya yol al tamam süper stoper5 tane stoper say desek maldini nesta stam cannavaro materazzi dicek birinden de bunu duymamış olalım rengim
Kura ve transfer haberlerine kaldı 1,5 saat