Transfer Nöbeti (ARŞİV 11)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Beyler Zapata haberleri doğruysa bile daha adam imzayı atmadan bu kadar önyargılı olup adamı gücendirmek doğru değil.Takımın Stopere ihtiyacı olduğu da çok açık.Mevcut şartlar içerisinde gayet olumlu bir transfer ve kaldı ki ligimizde kuvettiyle kesinlikle iş yapacağını düşünüyorum.
Adama Türkiye'de Terör var gelme diyen Galatasaray taraftarları var. Ayıptır bu başka bir şey değil.Eğer geldi ise tepkimizi koyup oyuncumuza sahip çıkalım !

image.php

Abdürrahim Albayrak : Son gün fantezisi için biten transferlerimizi son gün son saatlerde açıklayacağız . Ay lav yu son gün ?

Futbolu terim yonetiyor.gidecek kalacaklari terim belirliyor.gomis in gidisine terim olur demese satar mi yonetim.bir taraftan da dovizin durumuna bakinca transfer yapilmasa daha hayirli gibi klubun gelecegi icin.

SM-J700F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
terim gomisin gidişine çok önceden tmm dedi yönetim çok geç çözebildi o işi. fatih hoca ne dedi geçen sezondan beridir gomisten bağımsız şekilde bi tane daha forveti ısrarla istiyorum dedi yönetim ne yaptı hala alamadı. başka soru var mı

zapata kulübeye alınmıştır zaten maicon ve aziz'i yedeklemek için, maliyetsizdir..

Zapata hesabı gercek arkadaşlar zapatanın neden bi fan hesabı olsun ki? fanı varmıymıs.

Geldı artık kapakları takacaktır

Haha ulan hepinizmi futbol uzmanısınız adamın biride milanın defans oyuncusunu ahmet çalıkla kıyaslamış gülermisin ağlarmısın beyni yok fikri var :D

cahill bekleyene bak yaaav serie a da 300 maça çıkmış herifi ahmet çalıkla falan kıyaslıyolar

Moderatör tarafında düzenlendi:
zapata ile ilgili yorumlar nedense nagatomo transfer sürecini hatırlattı bana. bu arada zapatayı hiç izlemedim o yüzden atıp tutmuyorum şuan

Zapatayı boşuna almış oluruz Ozan kabak,ahmet çalık oynasın daha iyi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt