Nedim Tokuyucu
İmparator
- 20 Ocak 2010
- 93.144
- 72.774
- 5.188
Ulan fener bile bitirmiş çoğu transferi
By Gürkan Kubilay
By Gürkan Kubilay
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Birader olmayan bir penaltı. Gerizekalı hakemin kıçından uydurduğu bir penaltı. Yenilen golde illa ki hatası var. Bugün dünya da bütün stoperler hata yapıyor. Pique ve Dijk dahil.Nasıl sicmadi, bir tane saçma sapan penaltı.
Diğer top zor kabul ama 45 m EUR isen (öyle diyorlar ya) o hatayı yapmayacaksin.
Tabi bunlar benim kendi düşüncelerim.
Dacchak geçiyom hemen ne ciddiye alıyonLpoolda salak zaten 12. adamini belese verecek. Sponsor üzeri oyuncu alsalar bile FFPye fbden ciktigina dair geciyor. Sadece maas olayi cözülür
Lpoolda salak zaten 12. adamini belese verecek. Sponsor üzeri oyuncu alsalar bile FFPye fbden ciktigina dair geciyor. Sadece maas olayi cözülür
Ilk defa müjdeli haber verdi gwat
Demişliği var mı?Bu Gürkan Kubilay Neymar Fenerbahçe'de diyen adam değil mi?
Harbi harbi demiş yuhhBu Gürkan Kubilay Neymar Fenerbahçe'de diyen adam değil mi?

Vallah duydumDemişliği var mı?
Sonra kırbaçlı kelepçeli sex partyleriŞu Babel salağını umarım almazlar. Adamın psikolojisi bozuk donk ile düşünemiyorum yanlarına kazım kazımıda alalım
Envoyé depuis mon Samsung D500 en utilisant Tapatalk
Bu cidden doktor falan mi yoksa salliyor mu? Bana pek gercekci gelmiyor, kolpacinin birine benziyor.Bu Gürkan Kubilay Neymar Fenerbahçe'de diyen adam değil mi?
donk adam eder bunu, cok yakin arkadasiymis, donk kendi söylemisti röportajdaŞu Babel salağını umarım almazlar. Adamın psikolojisi bozuk donk ile düşünemiyorum yanlarına kazım kazımıda alalım
Envoyé depuis mon Samsung D500 en utilisant Tapatalk
Adam iyi doktor fakat gelip futbol yorumlaması mesleğinin bğtün ağırlığını alıyorBu cidden doktor falan mi yoksa salliyor mu? Bana pek gercekci gelmiyor, kolpacinin birine benziyor.