Transfer Nöbeti (ARŞİV 11)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hiç alakaları yok yalnız. Muriqi bu takımda en fazla Mehmet Batdal'a benzer. Klasik pivot uzun santrafor. Hakan basardı , takımı yönlendirirdi , kovalardı , koşardı.
Bence Vedat ta press konusunda fena degil,ama tabi gormek lazim gelisimini 3,5a alip dusuk maasli oynarsa zarar etmemiz zor. CL de bir iki mac iyi oynasa bedelinin iki katina gider,yaşı genc

Bence Vedat ta press konusunda fena degil,ama tabi gormek lazim gelisimini 3,5a alip dusuk maasli oynarsa zarar etmemiz zor. CL de bir iki mac iyi oynasa bedelinin iki katina gider,yaşı genc

Bizim rize maçlarında hiç o ışığı vermedi ama. Hakan fena değilin ötesinde baya uzmandı bu konuda.

Hiç alakaları yok yalnız. Muriqi bu takımda en fazla Mehmet Batdal'a benzer. Klasik pivot uzun santrafor. Hakan basardı , takımı yönlendirirdi , kovalardı , koşardı.
Üstad öncelikle mod olmuşsun h.o. Vedat 17 gol 8 asist yapmış klasik pivottan fazlası var bence pres konusunda kendini geliştirebilir burak da pres yapmıyordu başta fakat takımı oynatma kısmında vedatın iş yapacağını düşünüyorum.

Üstad öncelikle mod olmuşsun h.o. Vedat 17 gol 8 asist yapmış klasik pivottan fazlası var bence pres konusunda kendini geliştirebilir burak da pres yapmıyordu başta fakat takımı oynatma kısmında vedatın iş yapacağını düşünüyorum.

Teşekkür ederim hepimiz için hayırlı olur öncelikle.

Ama Burak'ın oyun stiliyle Vedat'ın oyun stili çok farklı. Burak hareketli yerden oyunda da çok üretici hareketler yapan yıldız oyuncu. Vedat'ı besleyemezsen bir varlık üretemezsin. Santraforunun hem havadan hem yerden hem hızlı hem net olması en çok da kaliteli olması gerekiyor. Yedek santrafor için 4m veremeyiz. Vedat'da 1.santraforumuz olacak kalitede değil.

Takımda daha fazla arap istemiyoruz. Trezege de yetenekli ama disiplinsiz problemli savunmaya dönmeyen bir topçu treze belhanda fegh olmaz

Ama Burak'ın oyun stiliyle Vedat'ın oyun stili çok farklı. Burak hareketli yerden oyunda da çok üretici hareketler yapan yıldız oyuncu. Vedat'ı besleyemezsen bir varlık üretemezsin. Santraforunun hem havadan hem yerden hem hızlı hem net olması en çok da kaliteli olması gerekiyor. Yedek santrafor için 4m veremeyiz. Vedat'da 1.santraforumuz olacak kalitede değil.
İlk santrafor ucuza gelecekse verilebilir tabii ama ffp oldugu için işimizi zorlaşıyor. Bonservissiz bir forvet alabilseydik vedat ile güzel bir rotasyon olurdu.

Trezege 5-6 ya gelirse bir dakika düsünmem alırdım ben olsam bide emre taşdemir güvenlyirun ben duzenli forma bulsa nagayı keser alıstırmak lazım yababcu sınırı mevzusubda elimizi güçlendirilir

Muslera
Linnes Luyindama Marcao Emre
İmbula Banega
Feghouli Belhanda Trezege
Balotelli

Şu takım balotelluye göl rekoru kırdırir trezege diagne öküzünde 10gol attırdıysa bi üst versiyonu balotelliye 20 attırır

Şu Burak’a yıldız oyuncu etiketini birtürlü yakıştıramıyorum.Gol vuruşları dışında takım oyununa katkısı hiç olmayan bir adam.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt