- 11 Haziran 2015
- 39.638
- 28.100
- 2.193
Bilmiyorum orasını da 7-8 ise eğer düşünülebilirdi sol kanatta da oynayabiliyor ise.Olseni keşke bıraksalar 5-6ya. Min fiyatı 15 oldu artık. Bu yaz bi alman kulübüne gider
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bilmiyorum orasını da 7-8 ise eğer düşünülebilirdi sol kanatta da oynayabiliyor ise.Olseni keşke bıraksalar 5-6ya. Min fiyatı 15 oldu artık. Bu yaz bi alman kulübüne gider
Gecen sene almaliydik onuOlseni keşke bıraksalar 5-6ya. Min fiyatı 15 oldu artık. Bu yaz bi alman kulübüne gider
8 + bonus yaparsak gelir de talipleri fazlaBilmiyorum orasını da 7-8 ise eğer düşünülebilirdi sol kanatta da oynayabiliyor ise.
Yani maaşla falan ikna edilebilir tabi ama bayern, dordmund gibi takımlardan teklif varsa zor tabi8 + bonus yaparsak gelir de talipleri fazla
Scout ekibinin önerdiği isimler hep havada kalıyor bizim kulüplerde. Devre arası hoca bi risk aldı ve luyindama-marcao ikilisini aldırdı çok da iyi yaptı.Gecen sene almaliydik onuyada devre arasi. Diagneye neden gomduk paraları halen aklım almıyor
Tezeguet'in sıkıntısı oyundan kopuk olması değil bence adam geldiğinden beri Kasımpaşa'nın eli ayağı konumunda her topta Trezeguet'i bulmaya çalışıyorlar en çok dribling yapan en çok çalım atan en çok top kaybı yapan oyuncuların başındadır ligde hatta orta & şut istatistikleri de fenaTrezege oyundan çok kopuk bence bizde taşlanır öyle 2 adam geçip 20 dakika ortada görünmezsen olmaz, takımın savunmasını da düşürür gayet.
Keşke scout bir forvet gelseydi de para elimizde kalsaydı. Diagne okuzune gommez şuan bile elimizde para olurdu hazır. Belhandayida satıp çok rahat ederdikScout ekibinin önerdiği isimler hep havada kalıyor bizim kulüplerde. Devre arası hoca bi risk aldı ve luyindama-marcao ikilisini aldırdı çok da iyi yaptı.
Belhanda gitsin bari. Banega alalım o bile çağ atlatırDiagne için afrika kupasının bitimi bekleniyor diyen de var şimdi satıldı diyen de. Afrika 19 temmuzda bititormuş. Senegal de bu kupanın favorilerinden. Eğer kupanın bitimi bekleniyorsa diagnenin satışı ağustosu rahat bulur. Yani benim düşüncem biz yine ağustosun sonlarına kadar transfer bekleriz gibime geliyor
Haberler kesildi ya o yüzden öyle yazmaya başladı forum
Nasıl ya iptal olmamış. Öyle bir bilgi mi var rktas?
diagne arapların kendisine yaptığı para teklifini az buldu , imza parası da istiyor o yüzden görüşmeler tıkandı.Ayrıca kulubün bonservis teklfinizi artırın talebine oyuncu imza parası istiyor diyerek reddetmişler.Ohh içimize su serptin rtaş diagne de kalıyor de tamamen rahatlayalım
benim de edindiğim bi,lgi diagne satışı tamamlanana kadar kulubün yabancı bonservisli oyuncu almayacağı şeklinde.O yüzden yerli harekatı ile geçecek temmuz ayı.Diagne için afrika kupasının bitimi bekleniyor diyen de var şimdi satıldı diyen de. Afrika 19 temmuzda bititormuş. Senegal de bu kupanın favorilerinden. Eğer kupanın bitimi bekleniyorsa diagnenin satışı ağustosu rahat bulur. Yani benim düşüncem biz yine ağustosun sonlarına kadar transfer bekleriz gibime geliyor