- 28 Haziran 2010
- 28.945
- 27.636
- 3.298
Sende ordaydın yanılmıyorsam ustat. Sayende dahil olmustum gruba
Hala grupta misin hocam ?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sende ordaydın yanılmıyorsam ustat. Sayende dahil olmustum gruba
ben cikmistim ya hatirlamionmu olm. sen de ciktiysan bilmiyorum heralde renktasimiz bisey soracakti
Futbol 11 kişiyle oynanıyordu di mi,evetkim atildi ustat.
kral bu yıl 42 olmuş vay be , benden 7 yaş büyük , en çok Galatasaray da iki oyuncu görmek istemiştim biri Drogba biri kral ama kral gelseydi keşkeBende de 6 tane formasi var kralin
—————————
Yasama, Yürütme, BELHANDA!
Efsane yogurtlayam yogurtlayam repligi mi rtas
cannavaro varken ne ferdinandi renktas.Hayatimda bildiğim balon de oru alan tek defansGigi
Cafu. Ferdinand Nesta. Carlos
Viera. İniesta
Messi. Zidane. Ronaldo
Henry
28 yaşındayım izlediğim en iyi topçular..
Abi zaman su gibi akiyor ya, overmarsli kadrolardan hayraniydim daha 6-7 yasimdayken, keske gelse 10 forma alirdim yeminle benim icin en özel oyuncukral bu yıl 42 olmuş vay be , benden 7 yaş büyük , en çok Galatasaray da iki oyuncu görmek istemiştim biri Drogba biri kral ama kral gelseydi keşke
PRA-LX1 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
bi tanesini görmüşsün ama abi ona da şükür Hala grupta misin hocam ?
cannavaro varken ne ferdinandi renktas.Hayatimda bildiğim balon de oru alan tek defans
stam reiste baya iyidi yabana atmamak lazımİzlediğim en iyi stoper performansi vidicti. 2 sene falan acayipti
hem sol Campbell bile. dahha iyiydi Ferdinand tancannavaro varken ne ferdinandi renktas.Hayatimda bildiğim balon de oru alan tek defans
stam reiste baya iyidi yabana atmamak lazım
Paraya bak
arsenal'de 12no taraftara ait galibaHenry de garip bi huy vardı.
Arsenalde 12 boşta olmasına rağmen hep 14 giyiyordu.
Milli takımdada 14 boş olduğu halde hep 12 giydi.
Neye takıntılıydı bi onu çözemedim.